Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Survivor 2024: Αποχώρησε ο Rob James Seymour

    Ακόμη έναν παίκτη έχασαν οι Μαχητές του Survivor. Ο Rob James Seymour ήταν εκείνος που πήρε το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

    Οι παίκτες των Μπλε προσπάθησαν… πολύ για να διώξουν τον Rob James Seymour από το Survivor. Και ύστερα από τρεις προσπάθειες, τα κατάφεραν.

    Η μονομαχία άλλωστε ήταν υπόθεση των Μαχητών. Η Μπλε ομάδα του Survivor έχασε και τις τρεις ασυλίες (μαζί και το έπαθλο φαγητού, δηλαδή και τους 4 αγώνες της εβδομάδας) και αναγκαστικά ήταν δεδομένο ότι δικός της παίκτης θα φύγει. Ειδικά από τη στιγμή που η MVP Κατερίνα Δαλάκα αποφάσισε να μην επιλέξει παίκτη από την ομάδα της για να μονομαχήσει για την παραμονή στο Survivor.

    Έτσι, ο Ρομπ που ήταν υποψήφιος από την πρώτη ψηφοφορία, ο Γιάννης Περπατάρης που βγήκε από τη δεύτερη και η υποψηφιότητά του προκάλεσε αναβρασμό στους Μαχητές, και ο Φάνης Μπολέτσης που… βγήκε εκ των πραγμάτων αφού ο Σταμάτης Ταλαδιανός έχει ασυλία λόγω τραυματισμού, μονομάχησαν για την παραμονή.

    Ο Φάνης Μπολέτσης δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει τους δυο αντιπάλους του και η τελική παραμονή στο Survivor παίχτηκε ανάμεσα στον Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ και τον Γιάννη Περπατάρη.

    Ο Σκωτσέζος του Survivor αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε. Η τρίτη φορά ήταν και φαρμακερή. Τις άλλες δυο μονομαχίες τις πέρασε… αλώβητος αλλά τώρα ηττήθηκε και πήρε τη δάδα του για να ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής της Ελλάδα.

      

      

    «Δυστυχώς σήμερα δεν κατάφερα να κάνω το… σκωτσέζικο ντους. Νιώθω ότι ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο ταξίδι, με πάρα πολλές χαρές και ωραίες στιγμές. Χαίρομαι που γνώρισα όλα τα παιδιά εδώ, πέρασα φανταστικά.

    Δεν ήξερα πόσο θα κάτσω όταν ήρθα στο Survivor. Ήταν μία ωραία εμπειρία. Με χαμόγελο ήρθα και με χαμόγελο θα φύγω.

    Νιώθω λίγη αδικία μέσα μου αλλά δεν κρατάω κακίες», τόνισε ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ λίγο πριν αποχαιρετίσει συμπαίκτες και αντιπάλους για να πάρει το δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα.

      

     

    Πλέον, μετά και τη νέα αποχώρηση, οι Μαχητές περιμένουν τους νέους παίκτες που θα μπουν στο παιχνίδι την Κυριακή.

    Survivor: Κυριακή έως Τετάρτη στις 21:00 στον ΣΚΑΙ.   

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ