Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Survivor 2024: Δεύτερος υποψήφιος ο Σωτήρης Λαμάι

    Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας αυτής της εβδομάδας στο Survivor «βάφτηκε» ξανά κόκκινος, με τους Διάσημους να κερδίζουν εύκολα και τους Μαχητές να ρίχνουν στον… τάκο τον Σωτήρη Λαμάι.

    Αυτή τη φορά, ο αγώνας απαιτούσε συνεργασία από τέσσερις παίκτες. Δυο έπρεπε να βάλουν σακιά σε ένα κρεμασμένο καλάθι και οι άλλοι δυο να κρατήσουν όσο περισσότερο γίνεται να μην πέσει. Και οι Διάσημοι του Survivor δεν φάνηκαν να δυσκολεύονται.

    Και αυτή τη φορά δεν έλειψαν οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες των δυο ομάδων.

    Η σημαντικότερη ήταν όταν οι Διάσημοι αποφάσισαν να «χαρίσουν» πόντο στους Μαχητές εξαιτίας του τραυματία Νίκου Γκάνου, κάτι που προκάλεσε εκνευρισμό και ένταση.

    Και επειδή η ήττα φέρνει… γκρίνια, οι Μπλε «αρπάχτηκαν» στην καλύβα τους, με το Σωτήρη Λαμάι να κάνει λόγο για «δημόσιες σχέσεις», φωτογραφίζοντας τον Σταμάτη Ταλαδιανό.

     

     

    Η ένταση μεταξύ των Μπλε αποκαλύφθηκε και στο Συμβούλιο, με τον Σωτήρη Λαμάι να μιλά για κλίμα 5-6 ατόμων και να κατηγορεί συμπαίκτες του γιατί πηγαίνουν στον πάγκο των Κόκκινων μετά τους αγώνες.

     

    Ο παίκτης των Μπλε, μάλιστα, κατά την ψηφοφορία, χαρακτήρισε «γλίτσα» τον Σταμάτη Ταλαδιανό, τον «μεγαλύτερο», όπως είπε, από την κλίμα των πέντε ατόμων στους Μαχητές και γι’ αυτό τον ψήφισε.

     

    Οι συμπαίκτες του, πάντως, επέλεξαν να στείλουν εκείνον στη μονομαχία για την παραμονή στο Survivor, μαζί με τον πρώτο υποψήφιο της εβδομάδας, Ρομπ Τζέιμπς Σέιμουρ.

     

     

    «Αναμενόμενο ήταν, το περίμενα. Δεν μου λέει κάτι» είπε ο Σωτήρης Λαμάι μετά την ψήφισή του και ειρωνευόμενος στους συμπαίκτες το είπε «να συνεχίζουν να ψηφίσουν με ήθος, με αξιοπρέπεια, με ρεαλισμό. Τούμπας, γλίτσας και κλικαδόρος δεν θα γίνω τώρα. Κλίκα υπάρχει στην ομάδα και δεν το συζητώ. Υπάρχει μια αποικία που δεν βάζουν άλλους γιατί θέλουν να μείνουν» είπε ο Σωτήρης Λαμάι.

      

    Survivor: Κυριακή έως Τετάρτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ