Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Survivor 2024: Καφετζής και Χρυσαειδή έριξαν τους Διάσημους στον τάκο

    Η μεγάλη επιστροφή στο Survivor του Τζέιμς Καφετζή και της Σταυρούλας Χρυσαειδή έφερε στους Μαχητές όχι μόνο την πολυπόθητη νίκη στον πρώτο αγώνα ασυλίας αλλά και… φαγητό!

    Οι δυο ομάδες του Survivor απέκτησαν νέους παίκτες. Εκτός από τους Τζέιμς Καφετζή και Σταυρούλα Χρυσαειδή, οι Μαχητές ενέταξαν στις τάξεις τους και τον Κωνσταντίνο Βουγιουκλάκη, ενώ στους Διάσημους μπήκαν οι Έλενα Αμανατίδου και ο Θοδωρής Τουρκογεώργος.

    Αφού οι Διάσημοι ενημερώθηκαν όχι Καφετζής και Χρυσαειδή είχαν ήδη μπει στους Μπλε και στη συνέχεια οι παίκτες και των δυο ομάδων γνώρισαν τους νέους παίκτες, ξεκίνησε ο πρώτος αγώνας ασυλίας.

    Το… ζευγάρι Καφετζής και Παππάς βγήκε από τα πρώτα ματσαρίσματα, ενώ οι Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα σήκωσαν το… γάντι και ματσαρίστηκαν με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.

    Με τον αγώνα να κρίνεται στους 12 πόντους και σε flag race μετά τον 10ο πόντο και μετά, οι Μαχητές κατάφεραν να επικράτησουν 12 – 8 χάρη σε νίκη των δυο νέων / παλιών, της Σταυρούλας Χρυσαειδή και Τζέιμς Καφετζή.

      

    Για πρώτη φορά μετά από μια εβδομάδα και 3 ήττες, οι Μπλε βρέθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού ως παρατηρητές και περίμεναν να δουν ποιον θα επιλέξουν οι Κόκκινοι ως τον πρώτο υποψήφιο.

    Φυσικά, δεν έλειψαν οι κόντρες, με τον Τζέιμς Καφετζή να «τη λέει» στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα που… τόσο καιρό αγωνίζονταν με παίκτριες που δεν ήταν τόσο δυνατές και θα ήταν ντροπή να διαλέξουν τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.

      

    Στην ψηφοφορία για τον πρώτο υποψήφιο, οι Διάσημοι επέλεξαν τη Ζωή Ασουμανάκη για να είναι η πρώτη υποψήφια αποχώρησης από το Survivor.

      

    «Για να πω την αλήθεια το περίμενα. Στην αρχή, με το που ήρθα, δεν  έδειξα και ένα τόσο καλό αγωνιστικό επίπεδο. Βέβαια στη συνέχεια άλλαξε αυτό.

    Θεωρώ ότι κατάφερα και βρήκα τα πατήματα μου, έφερα κάποιες νίκες στην ομάδα μου και όσο περνάει ο καιρός θεωρώ πως το βρίσκω και περισσότερο.

    Προς το παρόν όμως πιστεύω ότι είμαι από τις αδύναμες παίκτριες αυτής της ομάδας» είπε μετά το αποτέλεσμα η Ζωή Ασουμανάκη.

      

    Survivor: Κυριακή έως Τετάρτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ