Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Survivor 2024: Ο MVP Φάνης Μπολέτσης έβγαλε την Κατερίνα Δαλάκα στον τάκο

    Οι Μαχητές ήταν ισοπεδωτικοί αυτή τη νέα εβδομάδα του Survivor και πήραν και τους τρεις αγώνες ασυλίας, αλλά και τον τίτλο του MVP. Και κάπως έτσι, ο Φάνης Μπολέτσης άφησε τους Κόκκινους… παγωτό με την επιλογή του για την τέταρτη υποψήφια.

    Οι Διάσημοι είχαν από τη δεύτερη ψηφοφορία κρίνει πως η μονομαχία θα ήταν γυναικεία υπόθεση, αφού μετά την πρώτη υποψήφια Ζωή Ασουμανάκη, επέλεξαν την Όλγα Πηλιάκη. Έτσι, για την παραμονή τους στο Survivor, οι δυο προαναφερθείσες θα αγωνιστούν κόντρα στην τρίτη υποψήφια Μαρία Αντωνά και την… Κατερίνα Δαλάκα, που ήταν η επιλογή του MVP Φάνη Μπολέτση.

    Ο αγώνας ασυλίας ήταν και πάλι υπόθεση των Μπλε, με την ένταση ανάμεσα στους παίκτες να μη λείπει. Και αυτή τη φορά, ο αγώνας κρίθηκε στις 12 νίκες, με τους Μαχητές να επικρατούν με 12-8 και να κάνουν το 3 στα 3.

    Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες των δυο ομάδων ότι ο παίκτης με τα καλύτερα στατιστικά τις τελευταίες μέρες είναι ο Φάνης Μπολέτσης. Εκείνος που θα αποφάσιζε ποια παίκτρια θα ήταν η τελευταία υποψήφια.

      

      

    Στο Συμβούλιο του νησιού και πριν από την ψηφοφορία, ο Γιώργος Λιανός έκανε μια ανακοίνωση στους παίκτες: ο Κώστας Βουγιουκλάκης οριστικά δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στο Survivor.

    «Πριν περάσουμε στη διαδικασία του συμβουλίου, έχω να σας κάνω μία σημαντική ανακοίνωση. Όπως ξέρετε πολύ καλά, ο νέος παίκτης των Μαχητών, Κωνσταντίνος Βουγιουκλάκης, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Αν και είχε περάσει με επιτυχία και τις ιατρικές και τις αθλητικές εξετάσεις στην Αθήνα, εδώ κατά την πρώτη του αναμέτρηση ένιωσε δυσφορία, τον πήγαμε για παρακολούθηση, έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις.

    Εμφάνισε ένα μικρό πρόβλημα υγείας και επειδή για εμάς το θέμα της υγείας είναι πιο πάνω από όλα τα υπόλοιπα, δυστυχώς ο Κωνσταντίνος δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στο Survivor», είπε ο Γιώργος Λιανός.

      

    Και ακολούθησε η ψηφοφορία όπου οι Κόκκινοι, χωρίς άλλη επιλογή επί της ουσίας, έβγαλαν υποψήφια τη Μαρία Αντωνά και μετά ο Φάνης Μπολέτσης επέλεξε την Κατερίνα Δαλάκα ως την 4η υποψήφια, αφήνοντας τους πάντες… άφωνους.

      

      

    «Δεν είναι δύσκολη θέση, αλλά άλλη μία ημέρα που θα αγωνιστούμε. Δεν έχω βρεθεί ποτέ υποψήφια στο Survivor» είπε η παίκτρια με τον Γιώργο Λιανό να τονίζει: «Δεν περίμενα να ακούσω τόσο νωρίς το όνομά σου».

    Η εξήγηση που έδωσε ο Φάνης Μπολέτσης, ότι όταν ήταν να βγεί MVP η Δαλάκα ή η Ασημίνα, η πρώτη επέλεγε τη Χρύσα προκάλεσε σάλο στο Συμβούλιο, με τον Αλέξη Παππά να του λέει ότι η εξήγησή του «κουτσαίνει» και την Ασημίνα Χατζηανδρέου να ενοχλείται από τη συζήτηση, διερωτώμενη αν η ομάδα της ήθελε να είναι εκείνη υποψήφια και όχι η Δαλάκα!

      

      

      

    Έτσι, για την παραμονή τους στο Survivor θα μονομαχήσουν η Ζωή Ασουμανάκη, η Όλγα Πηλιάκη, η Μαρία Αντωνά και η Κατερίνα Δαλάκα.

    Survivor: Κυριακή έως Τετάρτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ