Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Survivor 2024: Οι Κόκκινοι έχασαν, οι Μαχητές έβγαλαν υποψήφια την καλύτερη παίκτριά τους

    Η Κατερίνα Δαλάκα το είπε εξ αρχής ότι τους Διάσημους του Survivor μετά τη δεύτερη ήττα σε αγώνα ασυλίας, τους συνέφερε να βγάλουν γυναίκα υποψήφια. Όπως κι έγινε, με τους Κόκκινους να ψηφίζουν την Όλγα Πηλιάκη, η οποία πήρε μια παραπάνω ψήφο από τη Μαρία Αντωνά. 

    Και αφού οι Κόκκινοι ψήφισαν γυναίκα, θα έπρεπε να κάνουν το ίδιο και οι Μαχητές, που ψήφισαν την καλύτερή τους παίκτρια, τη Δώρα Νικολή και η Κατερίνα Δαλάκα, ως MVP, ψήφισε την Δώρα Χατζηγεωργίου και έκλεισε την 4άδα των υποψηφίων της εβδομάδας. 

    Έτσι, για την παραμονή τους στο Survivor θα μονομαχήσουν οι Κρίστη Καθάρια, Όλγα Πηλιάκη, Δώρα Νικολή και η Χρύσα Χατζηγεωργίου. 

    Οι Διάσημοι του Survivor έχασαν δεύτερο σερί αγώνα ασυλίας, παρόλο που και πάλι βρέθηκαν να χάνουν αλλά «γύρισαν» το ματς. Μόνο που η ανατροπή δεν ολοκληρώθηκε και στο τελευταίο flag race, οι Μαχητές πανηγύρισαν την ασυλία.

    Ο αγώνας εκτός από ντέρμπι ήταν και γεμάτος… ένταση αλλά και τραυματισμούς.

    Οι διαπληκτισμοί ανάμεσα στους πάγκους δεν έλειψαν, οι διαπληκτισμοί μεταξύ των ομάδων επίσης δεν έλειψαν αλλά για άλλη μια φορά «βασιλιάδες» της έντασης ήταν ο Αλέξης Παππάς και ο Σωτήρης Λαμάι.

    Σε μια μονομαχία τους, ο Αλέξης Παππάς είδε τον αντίπαλό του να ξεφεύγει κι άρχισε να κουνά την κατασκευή για να τον κάνει να χάσει την ισορροπία του και να πέσει, ώστε να τον προσπεράσει.

      

    Λίγο μετά, ο παίκτης των Μαχητών έπεσε άτσαλα στη θάλασσα και χτύπησε το γόνατό του, με τον γιατρό του αγώνα να τον θέτει εκτός μάχης.

      

    Η απουσία του δεν επηρέασε τόσο την ομάδα του, η οποία κατάφερε στο… νήμα να κερδίσει την ασυλία, χάρη στο run του Φάνη Μπολέτση και της Δώρας Νικολή.

      

    Και ενώ στην παραλία των Μαχητών τα πράγματα ήταν… χαλαρά, στους Διάσημους η ένταση ξεχείλιζε, κυρίως λόγω της δήλωσης της Κατερίνας Δαλάκα πως αν και οι συμπαίκτες της τη βοήθησαν να βγει MVP, εκείνη δεν θα συζητούσε μαζί τους τι θα ψηφίσει.

      

    Οι Κόκκινοι, διχασμένοι, οδηγήθηκαν στην κάλπη. Κι εκεί, ήταν… ντέρμπι ανάμεσα σε δυο: στην Όλγα Πηλιάκη και τη Μαρία Αντωνά. Η πρώτη πήρε έξι ψήφους και η δεύτερη πέντε, κι έτσι μετά την Κρίστη Καθάργια θα ήταν κι εκείνη υποψήφια.

      

      

    Καθώς οι Διάσημοι έβγαλαν υποψήφια γυναίκα, ο Rob James Saymour τη… γλίτωσε. Ο Σκωτσέζος των Μαχητών χάρηκε αλλά την χαρά του μετρίασε το γεγονός πως κάποια από τις συμπαίκτριές του θα έμπαινε στη διαδικασία της μονομαχίας για την παραμονή της. 

    Οι Μπλε, μετά το αποτέλεσμα της κάλπης των Κόκκινων, οδηγήθηκαν κι εκείνοι σε ψηφοφορία. Και επέλεξαν να βγάλουν υποψήφια την Δώρα, την καλύτερή τους παίκτρια, κάτι που εξέπληξε όχι μόνο την ίδια αλλά και τους Διάσημους. 

      

    «Τα παιδιά που με ψήφισαν πρέπει να καταλάβουν ότι κάποιες φορές ψηφίζουμε και κάποιους που αγαπάμε» είπε η Δώρα, σημειώνοντας πως δεν θα κρατήσει κακία στους συμπαίκτες της αλλά κι εκείνοι πρέπει να σκεφτούν ότι ακόμη κι αν θεωρούν ότι είναι δυνατή και θα κερδίσει τη μονομαχία, με ένα στραβοπάτημα μπορεί να μείνει εκτός Survivor, όπου έχει πάει για έναν σκοπό, τον οποίο τον γνωρίζουν κι εκείνοι.  

      

    Στο τέλος, η Κατερίνα Δαλάκα επέλεξε τη Δώρα Χατζηγεωργίου γιατί, όπως είπε, δεν ήθελε, από σεβασμό, να ψηφίσει τις δυο καλές παίκτριες των αντιπάλων της αλλά και για να δώσει περισσότερες πιθανότητες στις συμπαίτριές της να παραμείνουν στο Survivor.  

      

    Survivor: Κυριακή έως Τετάρτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX