Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Survivor 2024: Τρεις «Κόκκινοι» κι ένας «Μπλε» υποψήφιοι για αποχώρηση

    Ύστερα από έναν συγκλονιστικό τρίτο αγώνα ασυλίας, οι Διάσημοι του Survivor έκαναν την ανατροπή, στέλνοντας τους Μαχητές να αποφασίσουν ποιον θα βγάλουν υποψήφιο. Αυτή τη φορά, όμως, ο MVP της εβδομάδας, προήλθε από τους Μπλε.

    Μετά τους Παύλο Παπαδόπουλο και Αλέξη Παππά, τους δυο πρώτους υποψήφιους για αποχώρηση από το Survivor, οι δυο ομάδες ρίχθηκαν στη μάχη για τον τελευταίο αγώνα ασυλίας για να… βρουν και τους άλλους δυο που θα συμπλήρωναν την 4αδα.

    Ο Αλέξης Παππάς φάνηκε ότι ενοχλήθηκε από την απόφαση της ομάδας του να είναι εκείνος ο δεύτερος υποψήφιος. Και ζήτησε από τους συμπαίκτες του εξηγήσεις, στρεφόμενος κατά των γυναικών της ομάδας του καθώς θεώρησε ότι μία από τις συμπαίκτριές του θα έπρεπε να είναι στη θέση του.

    «Ξεχάσατε να μην αναφέρετε ότι όλη η ομάδα χωλαίνει. Αναρωτιέμαι με ποιον τρόπο οδηγηθήκατε στην ψήφο. Δεν έχω πρόβλημα να ψηφιστώ έχω πρόβλημα όμως όταν συζητάμε την προηγούμενη εβδομάδα ότι είμαστε μία ομάδα και δεν μας αγγίζει τίποτα και είμαστε ενωμένοι, την επόμενη μέρα να διακρίνω ότι οι μισοί έχετε γίνει μία ομάδα.

    Είμαι σταθερός παίκτης και έτυχε δυο φορές να μην φέρω νίκες και είδατε μόνο αυτή την εβδομάδα. Γιατί ψηφίστηκα; Γιατί δεν ψηφίσαμε γυναίκα; Φάνηκε ότι ήταν περισσότερο προσπάθεια» είπε ο Αλέξης Παππάς για το γεγονός που ψηφίστηκε ως υποψήφιος για αποχώρηση από το Survivor.

      

    Στον αγώνα ασυλίας και αυτή τη φορά η ένταση περίσσευε. Τελικά, όμως, οι Κόκκινοι έκαναν την ανατροπή και κέρδισαν την 3η ασυλία. Μετα το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε και τον MVP της εβδομάδας και αυτός ήταν ο Γιάννης Περπατάρης, ο οποίος θα έπρεπε να διαλέξει τον τελευταίο υποψήφιο της εβδομάδας.

      

      

    Στο Συμβούλιο του νησιού, οι Μπλε έπρεπε να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους για υποψήφιος αποχώρησης. Και αυτός ήταν ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ.

      

      

    Η τετράδα των υποψηφίων συμπληρώθηκε όταν ο Γιάννης Περπατάρης αποφάσισε ότι ο τελευταίος υποψήφιος θα ήταν ο Νίκος Γκάνος.

      

    Έτσι, για να μια θέση στο Survivor θα μονομαχήσουν οι Παύλος Παπαδόπουλος, Αλέξης Παππάς, Rob James Seymour και Νίκος Γκάνος.

    Ποιος θα αποχωρήσει;

    Survivor: Κυριακή έως Τετάρτη στις 21:00.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX