Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Survivor All Star: Πρώτη υποψήφια η Ελευθερία Ελευθερίου

    Σοκαρισμένοι από την απόφαση του Στάθη Σχίζα να αποχωρήσει από το Survivor All Star, οι Κόκκινοι «δίκασαν» την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την Ελευθερία Ελευθερίου και έβγαλαν υποψήφια τη δεύτερη.

    Οι Διάσημοι του Survivor All Star δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εσωτερικά τους προβλήματα, με τον Στάθη Σχίζα και τον Νίκο Μπάρτζη, πριν από τον αγώνα ασυλίας, να ζητούν από τους υπόλοιπους να χωρίσουν τις προμήθειές τους για να τρώνε ξεχωριστά, οι δυο τους.

    Όταν έφτασε η ώρα του αγώνα, οι Μπλε ήταν εκείνοι που πανηγύρισαν, παρ’ όλο που οι Κόκκινοι, παρά τα προβλήματά τους, έφτασαν μια ανάσα από τη νίκη.

    Αλλά οι Μαχητές κέρδισαν με 10-8 και κατέκτησαν μια ακόμη ασυλία που τους έφερε θεατές σε ένα πολύ… δύσκολο Συμβούλιο, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Στάθης Σχίζας ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το Survivor All Star.

    Η αποχώρηση, φυσικά, επιβάρυνε το… ήδη τεταμένο κλίμα στην Κόκκινη ομάδα.

    Εμφανώς σοκαρισμένοι από την αποχώρηση του συμπαίκτη τους, οι Διάσημοι ψήφισαν και η κάλπη «έβγαλε» υποψήφια την Ελευθερία Ελευθερίου.

    Η Κύπρια τραγουδίστρια πήρε τις περισσότερες ψήφους, τις οποίες και μοιράστηκαν με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κυρίως για λόγους συμπεριφοράς πέραν αγωνιστικότητας.

     

     

    «Το περίμενα. Φυσικά και είναι αποδεκτή η ψηφοφορία. Δεν έχω να πω κάτι. Το μόνο που εύχομαι είναι αυτοί που πήγαν εκεί και ψήφισαν να το έκαναν μόνο για αγωνιστικούς λόγους» τόνισε χαρακτηριστικά η Ελευθερίου.

     

    Από την πλευρά της, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν έκρυψε ότι περίμενε να πάρει περισσότερες ψήφους ο Νίκος Μπάρτζης…

     

    Survivor All Star: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00.

    Survivor All Star: Πρώτη υποψήφια η Ελευθερία Ελευθερίου

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ