Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Survivor All Star – Ελευθερία Ελευθερίου: «Βίωσα το δικό μου Survivor μέχρι να έρθω εδώ»

    Οι ισορροπίες έχουν διαταραχθεί τόσο στους Μπλε όσο και στους Κόκκινους στο Survivor All Star, μετά την αποκάλυψη για τη σχέση της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη.

    Η τραγουδίστρια επιτέθηκε λεκτικά στον παίκτη, μόλις μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης, κατηγορώντας τον για όσα έγιναν με την Καρολίνα Καλύβα, ενώ ήταν μαζί.

    Μιλώντας στην κάμερα του Survivor, πρώτος ο Μάριος δήλωσε πως η κατάσταση αυτή είναι στενάχωρη για τον ίδιο, ενώ τόνισε πως η προσωπική του ζωή δεν αφορά κανέναν παρά μόνο τον ίδιο.

    «Είναι στενάχωρο και για μένα και για την ομάδα. Ήρθαν πληροφορίες κι εγώ δεν ήξερα τι έγινε. Ένα ξέσπασμα της Ελευθερίας που σεβάστηκα κι έκατσα κι άκουσα, γιατί κατάλαβα ότι πρέπει να γίνει αυτή η έκρηξη και το είδα με πιο ήρεμο τρόπο. Δεν αφορά τους άλλους, είναι κάτι προσωπικό. Δεν μπορείς να τοποθετείσαι σε κάτι, χωρίς να ξέρεις και τις δύο πλευρές. Σε προσωπικό επίπεδο δεν αφορά κανέναν η προσωπική ζωη κανενός», δήλωσε μεταξύ άλλων.

    Στη συνέχεια, δηλώσεις έκανε η Ελευθερία Ελευθερίου. Όπως είπε, το ξέσπασμά της οφειλόταν στον θυμό που είχε, αφού τόσο καιρό κρατούσε «πολλά μαζεμένα». Δήλωσε επίσης, πως θέλει να κάνει μια ακόμα συζήτηση με τον Μάριο, για να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση.

    «Χθες το βράδυ στο συμβούλιο ήταν αναπόφευκτο να μη συνομιλήσουμε για το προσωπικό μου θέμα με τον Μάριο. Και το τονίζω ότι είναι προσωπικό. Δεν ξέρω τι να πω. Πάρα πολλά τα γεγονότα, πάρα πολύς ο θυμός, πάρα πολλά μαζεμένα. Βίωσα το δικό μου Survivor μέχρι να έρθω εδώ. Δεν αφορά το Survivor, αφορά εμένα και τον Μάριο. Δεν ήρθα να “σταυρώσω” κανέναν άνθρωπο. Απλά έγιναν όπως έγιναν τα πράγματα κι έγινε μια αποκάλυψη μέσα από το Survivor. Οπότε βρέθηκε κι αυτή η ομάδα κι αυτοί οι άνθρωποι που δεν φταίνε σε τίποτα να το έχουν υποστεί όλο αυτό και να πρέπει σε μια μέρα μέσα να διαχειριστεί όλες αυτές τις πληροφορίες. Θέλω κι εγώ κι ο Μάριος τον χρόνο μας για να μιλήσουμε. Έχουμε πάρα πολλά να πούμε, τα έχουμε πει ήδη, αλλά έχουμε κι άλλα. Θέλουμε χρόνο», είπε χαρακτηριστικά.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ