Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ο Μάριος Πρίαμος μας βγήκε «Μάνθος Φουστάνος»

    Ταρακουνήθηκε το twitter με την αποκάλυψη της Ευρυδίκης Παπαδόπουλου ότι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είχε τους προηγούμενους μήνες «στενές» επαφές και με τη Σοφιάννα Αβραμάκη από το περσινό «Survivor».

    Η Σοφιάννα

    Ο… ζωηρός Κύπριος, ο οποίος πριν από λίγες εβδομάδες εθεάθη να ερωτοτροπεί στη ζούγκλα με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, με αποτέλεσμα να έρθει στο φως η παράλληλη σχέση του με την Ελευθερία Ελευθερίου, φαίνεται πως διαθέτει καρδιά-αγκινάρα, που… χωράει πολλές. Λογάριαζε, όμως, χωρίς την Ευρυδίκη, η οποία είναι πλέον εμφανές πως μπήκε στο «Survivor All Star» για να αναλάβει δράση κυρίως στο κομμάτι του reality και όχι τόσο στους στίβους των αγωνισμάτων, στα οποία η απόδοσή της είναι πεσμένη.

    marios
    Ο Μάριος Πρίαμος

    Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας προέβη σε «πικάντικες» αποκαλύψεις. Αφορμή, η ερώτηση που της έγινε για τον Μάριο και τη σχέση του στο παιχνίδι με την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία τον συγχώρησε για το «στραβοπάτημά» του. Τότε έσκασε η… βόμβα.

    eleutheriou
    Η Ελευθερία

    «Ελα Χριστέ και Παναγιά! Mας βγήκε ο Μάριος Πρίαμος Μάνθος Φουστάνος. Πιατάκι πιατάκι θα πηγαίνω από αύριο στη ζούγκλα, μη μου έρθει από πουθενά. Και με την Καρολίνα και με την… και με την Ελευθερία. Μπράβο ταμπεραμέντο! Μπράβο σεξουαλικότητα! Τι να πω;» είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

    euridiki papado
    Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

    Η παραγωγή πήγε να το σώσει με «μπιπ», αλλά, αν πράγματι δεν επιθυμούσε τον ντόρο, θα έκοβε εντελώς τη σκηνή. Και φυσικά το… μπιπ δεν στάθηκε αρκετό να σώσει τη Σοφιάννα Αβραμάκη από τα trends του twitter, με την πλειονότητα των χρηστών, ωστόσο, να στοχοποιεί την Ευρυδίκη, αποκαλώντας την «κατίνα». «Αν είναι φίλες ή έστω έχουν καλή σχέση, τότε ένας λόγος παραπάνω που ήταν φάουλ να αναφερθεί στη Σοφιάννα η Ευρυδίκη.

    karolina
    Η Καρολίνα

    Εχω χάσει την μπάλα πια, δεν ξέρω αν όλοι έχουν χάσει την ηθική τους ή είναι όλο αυτό ένα καλοστημένο σενάριο» έγραψε κάποιος. «Τι Κατίνα η Ευρυδίκη! Με ποιο δικαίωμα έδωσε στεγνά τη Σοφιάννα; Μίλα μας ακόμα για τη γυναικεία αλληλεγγύη» ειρωνεύτηκε άλλος. «Η Ευρυδίκη έδωσε τη Σοφιάννα ως την τρίτη που πήγε ο Πρίαμος και μ’ αρέσει που έβαλαν μπιπ να μην το ακούσουμε… Και στο μεταξύ πριν λίγες μέρες Σοφιάννα και Καρολίνα ήταν μαζί στον Μουτσινά… Τι γίνεται, ρε παιδιά;» αναρωτήθηκε ένας τρίτος. «Αν η παράγωγη έχει χιούμορ, θα βάλει μέσα τη Σοφιάννα τώρα» σχολίαζε ακόμα ένα tweet.

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ