Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Survivor All Star: Σοκ στους Μπλε με δυο υποψηφίους – Η τελική 4αδα

    Οι Μπλε ηττήθηκαν και στον τρίτο αγώνα ασυλίας και έπρεπε να βγάλουν ακόμη έναν παίκτη υποψήφιο για αποχώρηση από το Survivor All Star. Αλλά τελικά, έβγαλαν δυο!

    Μετά την ψηφοφορία που είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης (13.06.2023), οι υποψήφιοι για αποχώρηση από το Survivor All Star είναι οι Μελίνα Μεταξά, Νίκος Μπάρτζης, Στέλλα Ανδρεάδου και Ηλίας Μπόγδανος.

    Πριν από την ψηφοφορία, όπου η ένταση δεν έλειψε, στον Άγιο Δομίνικο, παίκτες και τηλεθεατές παρακολούθησαν ακόμη ένα επεισόδιο της σαπουνόπερας του Survivor All Star: Κωνσταντίνος Βασάλος vs Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

    Και ήταν τέτοια η ένταση ανάμεσα στους δυο παίκτες που ακόμη και ο -αμέτοχος μέχρι τώρα- Σάκης Κατσούλης, πήρε θέση!

    «Σε παρακαλώ, είναι παίκτρια ψυχολογίας. Μην της χαλάς την ψυχολογία. Την έχεις δύο εβδομάδες που την πηγαίνεις τρένο. Τι κάνεις έτσι; Ότι εγώ της ρίχνω την ψυχολογία; Όλη την ώρα… Έχεις αλλάξει και παρέες. Τις ιδέες σου τις μεταφέρουν και οι…», είπε ο Κατσούλης στον Βασάλο.

    Στην προσωπική του συνέντευξη, πρόσθεσε: «Ο Κωνσταντίνος μετά από μήνες μου δείχνει ότι δεν έχει μάθει ποια είναι η Μαριαλένα. Όταν δεν νιώθει καλά με τον εαυτό της κι ότι είναι αυτή που θέλει, δεν της αρέσει να της κάνουν πλάκα για αυτό το πράγμα.

    Ο Κωνσταντίνος το εκμεταλλεύεται για να της χαλάσει την ψυχολογία. Αν ένας φίλος σε αγαπά πραγματικά, δεν θέλει να σε στενοχωρήσει και να σε δει να κλαις. Από τότε που η Μαριαλένα αποφάσισε να ψηφίσει τον Κωνσταντίνο, έχει γίνει πολύ επικριτικός και της χτυπά τα αρνητικά της σημεία. Προσπαθεί να παίξει με την ψυχολογία της, κάτι το οποίο δεν μου αρέσει καθόλου» είπε.

    Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη από την πλευρά της και με δάκρυα στα μάτια, δεν έκρυψε ότι την κούραση η συμπεριφορά του Βασάλου. «Όταν μιλάς για εμένα, θα μιλώ κι εγώ αντίστοιχα για εσένα κι όταν θα μιλάς για τους άλλος να κοιτάς αντίστοιχα τον εαυτό σου. Θα νευριάζω κάθε φορά που μιλάς για εμένα… Έχω αρχίσει να έχω δεύτερες σκέψεις αν είναι φίλος μου ο Κωνσταντίνος. Με τσιγκλά εκεί που πονάω».

    Αλλά ο παίκτης των Κόκκινων δείχνει… ανένδοτος. «Μπορεί να χιούμορ μου να είναι κάπως επικριτικό, αλλά αν δεν με καταλαβαίνουν τα παιδιά μετά από έξι μήνες που τελειώνει το παιχνίδι… Λέω την αλήθεια, ενοχλεί και για να ενοχλεί θα ισχύει», είπε.

    Λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας ασυλίας, πάντως, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ζήτησε συγγνώμη από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

    Στο ματς, οι Κόκκινοι κατάφεραν να πάρουν την πρώτη νίκη, αλλά οι Μπλε ισοφάσισαν και έτσι το ματς πήγε και τρίτο μέρος, όπου οι Κόκκινοι κατάφεραν και κέρδισαν την ασυλία.

    Στο Συμβούλιο, ο Νίκος Μπάρτζης, με το σκεπτικό πως πλησιάζει το ατομικό, άλλαξε την ψήφο του και ψήφισε τη Στέλλα Ανδρεάδου. Ήταν η μια από τις δυο ψήφους που πήρε η παίκτρια των Μπλε. Άλλους δυο πήρε ο Ηλίας Μπόγδανος και έτσι οι Μπλε αντί για έναν, έβγαλαν δυο υποψηφίους.

    Και οι δυο πήραν ψύχραιμα την υποψηφιότητά τους, ενώ ο Μπάρτζης με όσα είπε προκάλεσε την αντίδραση και των Κόκκινων και των συμπαικτών του…

    Μελίνα Μεταξά, Νίκος Μπάρτζης, Στέλλα Ανδρεάδου και Ηλίας Μπόγδανος τέθηκαν στη διάθεση του κοινού, το οποίο θα αποφασίσει ποιος θα φύγει από το Survivor All Star λίγο πριν… φτάσει στην πηγή!

    Survivor All Star: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ