Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Survivor: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει οικειοθελώς ο Γιώργος Κοψιδάς

    Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor οι τηλεθεατές είδαν τον Γιώργο Κοψιδά να νιώθει έντονη αδιαθεσία και να αποχωρεί από τον στίβο μάχης και να επισκέπτεται τον γιατρό της παραγωγής.

    Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ίδιου του Γιώργου Κοψιδά ο οργανισμός του έχει εξασθενίσει πολύ και οι δυνάμεις και οι αντοχές του έχουν μειωθεί.

    Ένα από τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Κοψιδάς είναι η διατροφή καθώς είναι vegan και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τρώει λιγότερο από τους υπόλοιπους παίκτες του Survivor.

    Όπως είπε στην εκπομπή του Open, Ευτυχείτε, η Έλενα Πολυκάρπου: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι εκτός παραλίας. Δεν ξέρω αυτή τη στιγμή που μιλάμε αν θα επιστρέψει. Το βασικό του πρόβλημα είναι επειδή δεν τρώει κρέας και είναι vegan, έχει πρόβλημα».

    Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο Γιώργος Κοψιδάς όταν νοσηλεύτηκε πήρε τις απαραίτητες βιταμίνες και λίγη τροφή, αλλά ο οργανισμός του είναι ακόμη αδύνατος και αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο ηθοποιός να σκέφτεται να το ενδεχόμενο να αποχωρήσει οικειοθελώς από το reality του ΣΚΑΪ.

    Τέλος, στην εκπομπή αναφέρθηκε πως υπάρχουν πέντε παίκτες σε αναμονή οι οποίοι έχουν αποχωρήσει από το Survivor και η παραγωγή είναι έτοιμη να τους βάλουν ξανά στο παιχνίδι σε περίπτωση που αποχωρήσει οικειοθελώς ο Γιώργος Κοψιδάς.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ