Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Survivor: Αποχώρησε ο Χρήστος Βολικάκης με «βόμβες»

    Οι δυο ήττες στους αγώνες ασυλίας δεν έφεραν απλά γκρίνια στους Διάσημους του Survivor. Έφεραν άγριο ξεκατίνιασμα, με βαριές κουβέντες και μια αποχώρηση: αυτή του Χρήστου Βολικάκη. 

    Το κακό κλίμα στους Διάσημους είχε φανεί από την πρώτη τους ψηφοφορία, αλλά περισσότερο από τη δεύτερη, μετά τη δεύτερη ήττα τους. Και μετά το Συμβούλιο του Survivor ακολούθησε μια… άγρια νύχτα στην “κόκκινη” παραλία, με καυγά ανάμεσα στους παίκτες. Και όταν την επόμενη μέρα κλήθηκαν από τον Γιώργο Λιανό να τα συζητήσουν, ο Χρήστος Βολικάκης ξέσπασε και ζήτησε να αποχωρήσει. 

    Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… 

    Μετά το τέλος της τρίτης ψηφοφορίας και την επιλογή της Όλγας Πηλιάκη ως υποψήφιας, οι Κόκκινοι επέστρεψαν στην παραλία τους και ένας καυγάς ξέσπασε ανάμεσα στην Μαρία Αντωνά και τον Χρήστο Βολικάκη.  

    «Αυτό το οποίο σου έχει μεταφερθεί Σάββα (σ.σ. Γκέντσογλου), δεν έχει βγει ποτέ από το δικό μου στόμα! Δεν έχω σχολιάσει τίποτα με κανέναν. Δεν έχω συζητήσει με κανέναν την ψήφο μου με τον Αλέξη εκτός από ένα πρόσωπο, τον Νίκο» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Αντωνά.

    Χρήστος Βολικάκης: Δεν θυμάμαι τώρα ποιος το είπε. Λέω όμως, “υπάρχει δεύτερη επιλογή; Αν υπάρχει, να την δούμε”. Ήθελα να δω τι γίνεται.

    Μαρία Αντωνά: Από το δικό μου στόμα δεν έχει βγει κάτι τέτοιο! Χρήστο, εγώ δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Τίποτα, ειδικά για τον Σάββα που με τον σύντροφο μου είναι πάνω από δέκα χρόνια φίλοι.

    Χρήστος Βολικάκης: Εγώ είπα το σκηνικό. Να τελειώσω; Να τελειώσω, Μαράκι μου;

    Μαρία Αντωνά: Τι να τελειώσεις ρε μαλ…α; Τώρα με δουλεύεις;

    Χρήστος Βολικάκης: Κάνω τον σταυρό μου και το λέω αυτό, έγινε έτσι.

    «Είπα εγώ να βγει ο Σάββας υποψήφιος; Είσαι καλά; Είπα εγώ αυτό το πράγμα; Αλήθεια τώρα; Επειδή κάθομαι και σε ακούω να φωνάζεις; Όχι να βγω και από πάνω, τώρα, σε παρακαλώ! Και προσωπικά εγώ σε σένα, Χρήστο, έχω φερθεί με τον καλύτερο τρόπο ρε φίλε! Ντροπή σου» πρόσθεσε η Μαρία Αντωνά και έφυγε. 

      

    Η συζήτηση συνεχίστηκε, με τον Χρήστο Βολικάκη να έχει έντονο διάλογο με τον Αλέξη Παππά, ο οποίος του είπε «μη μας τρομάζεις ότι θες να φύγεις. Φύγε». Ο πρωταθλητής ποδηλασίας ζήτησε από τον Παππά να μην του ξαναφωνάξει, κατηγορώντας τον πως όταν δεν ήταν ανοιχτές οι κάμερες, του είπε πως θα παίξουν μπουνιές. 

    «Συνέχισε το δρόμο σου κι εγώ το δικό μου. Έξω θα τα πούμε έξω, εκτός παιχνιδιού», συνέχισε ο Βολικάκης, με τον Παππά να τον ρωτάει αν τον απειλεί. «Προσπαθείτε να με βγάλετε τρελό», συνέχισε ο πρωταθλητής ποδηλασίας. 

      

    Ο κύριος Παππάς και το “αφήστε τη Δαλάκα να εκτεθεί” 

    Όταν οι δυο ομάδες παρατάχθηκαν για τον αγώνα επάθλου, ο Αλέξης Παππάς “φωτογράφισε” τον Βολικάκη, λέγοντας: «Συμπαίκτης μου είπε ότι θα με σπάσει στο ξύλο». Και ο Βολικάκης πήρε το λόγο και τους… πήρε και τους σήκωσε όλους. Όχι μόνο τον Παππά, αλλά κατηγόρησε και την Ασημίνα Χατζηανδρέου πως είπε για την Κατερίνα Δαλάκα “αφήστε την να εκτεθεί με τον πανηγυρισμό (σ.σ. πολύ αέρα πήραν)”. 

      

    «Και εδώ ακόμα είσαι ψεύτης», είπε ο Βολικάκης και συνέχισε: «Ο Σάββας Γκέντσογλου ζήτησε να μιλήσουμε ανοιχτά για να έχουμε μια καλή επικοινωνία. Ακόμα και χθες ο Αλέξης Παππάς με έβρισε, με είπε καραγκιοζάκο και μου φώναξε, ήμασταν με κλειστή κάμερα. Με το που άναψε ο κάμεραμαν την κάμερα, ξαφνικά βλέπω έναν Αλέξη να λέει: “με απειλείς;”. Λέω τι έγινε τώρα; Γυρνάω στην κάμερα λέω: ααα γράφεις, κατάλαβα πολλά. Από εκεί και πέρα θέλω να πω κι άλλα σκηνικά, είναι τόσα πολλά που “πνίγομαι”. 

    Την προηγούμενη μέρα πριν γίνει το σκηνικό με τον Σωτήρη, ο κύριος Αλέξης Παππάς είπε: “Να δεις που σε μία εβδομάδα εγώ τον Λαμάι θα τον βγάλω τραμπούκο και μισογύνη”. Την άλλη μέρα όλως τυχαίως πήγε ο Σωτήρης να του ρίξει μπουνιά, όπως ακριβώς έγινε και τώρα. Η επίθεση λέει είναι η καλύτερη άμυνα.

    Από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ είχα πει ότι, αν εκτεθώ ή αν γίνει κάτι τέτοιο, θα φύγω την ίδια ώρα γιατί έχω έρθει για το παιδί μου. Δεν θα πατήσω πάνω σε ανθρώπους, να τους ξεφτιλίσω ή να τους εκθέσω για να κάτσω άλλη μια εβδομάδα. Εδώ λοιπόν εν όψει όλων, για ιατρικούς και ψυχικούς λόγους, θέλω να αποχωρήσω από το Survivor και θέλω αυτό να γίνει σεβαστό από την παραγωγή.

    Είμαι άνθρωπος, έχω ένα παιδί πίσω και αυτά εγώ δεν μπορώ να τα περάσω. Από εκεί και πέρα όποιος θέλει, μπορεί να κάνει ριάλιτι και να πατάει πάνω σε ανθρώπους για να αντέξει μια εβδομάδα, ο πρώτος που το έχει πει αυτό είναι ο Αλέξης Παππάς.

      

    Όσον αφορά σε μια άλλη παίκτρια που την είχα σε μεγάλη εκτίμηση, άκουσα έξω από το Συμβούλιο “αφήστε την να εκτεθεί, έχει εκτεθεί με τον πανηγυρισμό που έκανε”. Ο πανηγυρισμός ήταν το “άντε γιατί πολύ αέρα έχουν πάρει”. Το έχει πει για μια πολύ καλή της φίλη. Μη μου το παίζουν αγνοί και καλά παιδιά», είπε, αναφερόμενος στην Ασημίνα Χατζηανδρέου. 

    Η οποία, ζήτησε και πήρε το λόγο και άρχισε να λέει τους συμπαίκτες της όσα, όπως είπε, έχει πει εκείνος για τους άλλους!

      

    Και μετά έριξε τη… βόμβα: «Δεν είμαι διατεθειμένος να πατήσω πάνω σε κανέναν άνθρωπο, δεν θέλω να εκθέσω κανέναν άνθρωπο και πραγματικά θέλω να αποχωρήσω γιατί προέχει η ψυχική μου υγεία. Είμαι και τραυματισμένος, κάτι το οποίο λίγοι το εκτίμησαν. Περισσότερο ενδιαφέρον είδα από την μπλε ομάδα και ελάχιστα παιδιά από την κόκκινη ομάδα. Δεν μπορώ πια να κοιμάμαι στο ίδιο σανίδι με ανθρώπους που προσπαθούν να με βγάλουν τρελό. Για μένα η κόκκινη ομάδα έχει τελειώσει. Δεν ανήκω στην κόκκινη ομάδα. Θέλω να αποχωρήσω από το παιχνίδι». 

      

    Κάπως έτσι, το ταξίδι του Χρήστου Βολικάκη στο Survivor 2024 τελείωσε νωρίς… 

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ