Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024
More

    Survivor: «Έσπασαν» το σερί των ηττών οι Πράσινοι

    Ρύζι, αλεύρι, ρεβύθια, γάλα, γκρανόλα, πιπεριές, λάδι και πεντανόστιμες σφολιάτες με ζάχαρη άχνη και σοκολάτα, κέρδισε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor (15.10.2024) η Πράσινη ομάδα.

    Πριν οι Πράσινοι καταφέρουν μετά από αρκετές ήττες να κερδίσουν τους Κίτρινους στον σκληρό στίβο μάχης του Survivor, οι Τίγρεις επικράτησαν με 3-2 στο πρώτο game του reality, παίρνοντας αναπαυτικά κρεβάτια για την καλύβα τους.

    Παρά τις νίκες και τις ήττες, και στο σημερινό επεισόδιο, οι γκρίνιες, οι ίντριγκες και οι λογομαχίες, «κυριάρχησαν».

    Στους «Πράσινους» προφανώς για ακόμη μία φορά η πρωταγωνίστρια μεταξύ άλλων ήταν η Εκατερίνα. Η γνωστή Ρωσίδα παίχτρια έπλυνε το ροζ μπλουζάκι της, συνεχίζει να διατηρεί την καλή της διάθεση, έχει χάσει αρκετά κιλά και θέλει να κερδίσει το έπαθλο του Survivor όπως και δήποτε.

    «Εγώ ήρθα για να μείνω και θα μείνω για πολύ καιρό γιατί έτσι θέλω», είπε στην κάμερα.

    «Με ψήφισαν 6 άτομα, δεν το περίμενα, ήταν ξαφνικό. Δεν με ψήφισαν γιατί είμαι η πιο αδύναμη στην ομάδα. Με ψήφισαν γιατί φοβούνται», είπε σε άλλο σημείο αποκαλύπτοντας λίγο μετά πως κατάφερε να χάσει κιλά, και στόχος της είναι να κερδίσει το Survivor.

    Ο Μιχάλης από την άλλη πλευρά, που παρέμεινε για 2η φορά στο παιχνίδι, είπε στον Γιώργο Λιανό: «Ο Θεός αγαπά τον κλέφτη αλλά αγαπά και τον νοικοκύρη. Απλή παροιμία είναι. Όσο βελτιώνομαι ατομικά αγωνιστικά, πιστεύω θα βελτιώσω και το κομμάτι των ψήφων και άλλα κομμάτια. Υστερώ στο αγωνιστικό».

    Μετά την νίκη των Κίτρινων, επικράτησε ένταση έξω από την αρένα για τις φωνές στον αγώνα.

    Η Μαρία είπε στον Γιώργο Λιανό ότι στον αθλητισμό κανονικά φωνάζεις για να ενθαρρύνεις την ομάδα σου και όχι για να αποθαρρύνεις τους αντιπάλους, προκαλώντας την αντίδραση των διδύμων.

    Ένταση και για την επιστροφή της Γεωργίας στην Κίτρινη Ομάδα. Η 50χρονη παίκτρια ήρθε σε αντιπαράθεση με το «καλημέρα» με τη Χριστιάνα, ανεβάζοντας τους τόνους στην καλύβα λίγο πριν τον αγώνα επάθλου.

    «Μία βδομάδα είχαμε ησυχάσει, κερδίζαμε έπαθλα, ήμασταν μια χαρά. Τέλος πάντων, το προσπερνάω αυτό, προσπαθώ να μη δώσω βάση. Αλλά όταν ξυπνάω κι εγώ, ρε παιδί μου, θέλω ηρεμία. Δεν μπορώ να μουρμουράει συνέχεια κάποιος πάνω από το κεφάλι μου», είπε η Χριστιάνα.

    «Μιλάμε για παράνοια, όχι αστεία, αυτή τη στιγμή. Παλιμπαιδισμός, παράνοια, τρέλα… ένα συνονθύλευμα όλων αυτών. Η κοπέλα δεν είναι καθόλου καλά!», πρόσθεσε η παίκτρια των Κίτρινων.

    «Αν μου μιλάς, θα μιλάω κι εγώ και θα σου απαντάω! Όταν μου τη λες, θα σου απαντάω! Εγώ δεν έχω πει σε κανέναν: φύγε εσύ!», τόνισε η Γεωργία από την πλευρά της.

    «Κοπέλα μου, δεν θέλω να συναναστρέφομαι μαζί σου χωρίς λόγο αυτή τη στιγμή! Τόσες μέρες ένταση δεν υπήρχε, γιατί δεν δημιουργούταν πρόβλημα από το πουθενά;», απάντησε εμφανώς ενοχλημένη η Χριστιάνα στο αποψινό επεισόδιο του Survivor.

    «Τι να κάνουμε; Εσύ είσαι 50 κι εγώ 22, μπορεί να μαγειρεύω χειρότερα από σένα! Δεν φτάνει που σου τα έχουμε κι όλα έτοιμα, μιλάς κι από πάνω! Αν δεν σου αρέσει, να τα μαγειρεύεις μόνη σου!», αντέδρασε στη συνέχεια η Χριστιάνα ενώπιον όλης της ομάδας.

    «Οι ατάκες της Χριστιάνας δεν με αγγίζουν! Καθένας όπως έχει μάθει!», απάντησε η Γεωργία για τη συμπαίκτριά της στο Survivor.

    «Γροθιά» στο στομάχι ήταν και οι δηλώσεις της Χριστιάνας.

     Η παίκτρια μίλησε για τις δίδυμες λέγοντας πως είναι κακομαθημένα παιδάκια και τσιτώνουν κατευθείαν.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ