Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Survivor: Η Άννα Μαρία Βέλλη πλησιάζει την πόρτα της εξόδου

    Μπορεί ο Γιώργος Λιανός, το βράδυ της Τετάρτης να έδωσε μεγάλη χαρά στους παίκτες του Survivor, αφού τους ανακοίνωσε πως έρχεται το πάρτι της ένωσης, τούς έδωσε όμως και μεγάλη… λύπη.

    Ο παρουσιαστής, συνέχισε τη διαδικασία της ψηφοφορίας ώστε να «κλειδώσε» η τριάδα των παικτών που τέθηκαν στη διάθεση του κοινού προς ψηφοφορία.

    Στο συμβούλιο του νησιού, ανακοινώθηκαν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση και αυτοί είναι: η Χριστίνα Κεφαλά, ο Τζέημς Καφετζής και η Άννα Μαρία Βέλλη.

    Τα όσα διαδραματίστηκαν στο Survivor συζητήθηκαν και από την πρωινή εκπομπή του Open, «Ευτυχείτε» με τους συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου να μεταφέρουν τις δικές τους πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο.

    Ενώ λοιπόν κανείς θα περίμενε να είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου η «καινούργια» Χριστίνα Κεφάλα, φήμες θέλουν αυτό να μην ισχύει και να υπάρχει ανατροπή στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

    Σύμφωνα με το «Ευτυχείτε», φαίνεται πως η Άννα Μαρία Βέλλη είναι πολύ κοντά στην έξοδο της από το Survivor καθώς δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ