Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Survivor: Η στιγμή που ο Ατζούν Ιλιτζαλί ενημερώνει τους παίκτες για τον σεισμό στην Τουρκία

    Ξέσπασαν σε κλάματα μην μπορώντας να πιστέψουν την τραγωδία - Δείτε το βίντεο

    Η Τουρκία θρηνεί στα χαλάσματα 42.310 νεκρούς από τον σεισμό που έπληξε τη χώρα και τη Συρία στις 6 Φεβρουαρίου. Οι επιχειρήσεις διάσωσης στα συντρίμμια των κτηρίων που κατέρρευασαν σαν χάρτινοι πύργοι σταμάτησαν το Σαββατοκύριακο και όλες τις μέρες που τα συνεργεία έψαχναν ζωντανούς οι τηλεοπτικές σειρές και τα προγράμματα στην Τουρκία δεν μεταδίδονταν.

    Πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτιόντουσαν στα social media αν οι παίκτες στο Survivor έμαθαν για την ανείπωτη τραγωδία. Τελικά στο χθεσινό επεισόδιο ο Ατζούν Ιλιτζαλί ανακοίνωσε όσα έχουν συμβεί, με τους παίκτες να μην μπορούν να πιστέψουν το μέγεθος της τραγωδίας.

    Ξεσπούν σε κλάματα και πιάνουν το κεφάλι τους από την απελπισία, καθώς δεν έχουν επικοινωνία με τις οικογένειές τους. Μία παίκτρια μάλιστα αποχώρησε από το συμβούλιο. «Ζούμε μια δύσκολη περίοδο» λέει ο παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης.

    Κάποιοι χρήστες στα social media δεν είδαν με καλό μάτι τις αντιδράσεις των παικτών του Survivor. «Κοιτάξτε τους. Όλοι κάνουν δακρύβρεχτες γκριμάτσες στην αρχή, δεν φαίνεται πολύ ειλικρινές όλο αυτό. Είναι σαν να τους έχουν ενημερώσει από πριν» έγραψε ένας. «Όλοι νιώθουν τον ίδιο πόνο, ακόμα και αν είναι χιλιόμετρα μακριά, είμαστε όλοι μια καρδιά» έγραψε άλλος.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ