Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
More

    Συζητήσεις για σειρά του Lando κάνει ο Donald Glover

    Συζητήσεις για σειρά του Lando κάνει ο Donald Glover

    Η Lucasfilm και ο Donald Glover φαίνεται πως κάνουν συζητήσεις για μια σειρά που θα φέρει ως κεντρικό πρόσωπο τον Lando Calrissian.

    Η αποκάλυψη έγινε από τον ίδιο τον καλλιτέχνη, ο οποίος μιλώντας στο GQ επιβεβαίωσε την ύπαρξη συζητήσεων, χωρίς να υπάρχει κάτι καίραιο ακόμα. Εξέφρασε την επιθυμία του να ξαναενσαρκώσει τον χαρακτήρα, αλλά μόνο αν η ιστορία γίνει σωστά.

    “Ο Lando είναι κάποιος με τον οποίο θα ήθελα να περάσω χρόνο”, είπε ο Glover. “Μιλάμε γι’αυτό. Αυτό μόνο μπορώ να σας πω, χωρίς να με κυνηγήσει η [Πρόεδρος της Lucasfilm] Kathleen Kennedy”.

    “Θα ήθελα να πάιξω ξανά τον Lando. Είχε πλάκα που ήμουν αυτός. Απλά πρέπει να είναι ο σωστός τρόπος για να το κάνεις”, συνέχισε. “Δεν με ενδιαφέρει να κάνω κάτι που θα είναι χάσιμο χρόνου ή μια επιταγή. Προτιμώ να περάσω χρόνο με ανθρώπους που μου αρέσουν. Οπότε θα πρέπει να είναι το σωστό πράγμα, που νομίζω ότι μπορεί να είναι”.

    Ο Glover έχει δημιουργήσει την σειρά του FX, “Atlanta” (2016-22), για την οποία έχει κερδίσει δύο Χρυσές Σφαίρες (Καλύτερης Σειράς Μιούζικαλ ή Κωμωδίας και Α’ Ανδρικού Ρόλου σε Μιούζικαλ ή Κωμωδία) και δύο Βραβεία Emmy (Καλύτερης Σκηνοθεσίας σε Κωμική σειρά και Α’ Ανδρικού Ρόλου σε Κωμωδία). Υπήρξε σεναριογράφος του “30 Rock” και έγινε γνωστός μέσω του “Community” (2009-14). Έχει παίξει στα “The Lazarus Effect” (2015), “Magic Mike XXL” (2015), “The Martian” (2015), “Guava Island” (2019), το οποίο έγραψε και ήταν παραγωγός, και έχει δανείσει την φωνή του στον Simba του “The Lion King” (2019). Αναμένουμε να τον δούμε στην τηλεοπτική μεταφορά του “Mr. & Mrs. Smith”, πλάι στην Maya Erskine, και στην νέα των Sony και Marvel για τον Hypno-Hustler.

    Πρώτη φορά που είδαμε τον Glover ως Lando ήταν στο “Solo: A Star Wars Story” (2018), ενώ η Disney είχε ανακοινώσει την σειρά του χαρακτήρα τον Δεκέμβριο του 2020, με τον Justin Simien να βρίσκεται στην ανάπτυξή της. Από τότε, όμως, δεν έχουμε μάθει τίποτα άλλο γι’αυτήν, ούτε θετικό, ούτε αρνητικό. O χαρακτήρας έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο “The Empire Strikes Back” (1980), ενώ ακολούθησαν τα “Return of the Jedi” (1983) και “The Rise of Skywalker” (2019). Και στις τρεις αυτές ταινίες τον ενσάρκωνε ο Billy Dee Williams. Ο Lando ήταν τζογαδόρος, απατεώνας και ιδιοκτήτης του Millennium Falcon μέχρι που το έχασε σε ένα στοίχημα από τον Han Solo. Παρά το εν λόγω γεγονός, οι δυο τους έγιναν φίλοι (αν και ο Lando πρόδωσε τον Han στον Darth Vader), βοήθησε στην διάσωση του Han από τον Jabba the Hutt και ήταν ο αρχηγός της επίθεσης στο δεύτερο Death Star.

    Περισσότερες πληροφορίες ενδέχεται να μάθουμε μέσω του Star Wars Celebration – που θα ξεκινήσει από αύριο και σίγουρα θα φέρει νέα για τις ταινίες του σύμπαντος. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για περισσότερες πληροφορίες.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ