Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
More

    Sveta Bilyalova: Το απόλυτο θηλυκό από τη Ρωσία

    Sveta Bilyalova: Το απόλυτο θηλυκό από τη Ρωσία


    Είναι από τις πιο σέξι παρουσίες του Instagram και σε αυτό δεν φαίνεται να χωρά καμιά αμφιβολία. Η Sveta Bilyalova διαθέτει ένα εντυπωσιακό κορμί, με χυμώδεις καμπύλες, εντυπωσιακό μπούστο κι ένα πανέμορφο πρόσωπο.

    Είναι ο ορισμός της θηλυκότητας ενώ οι σέξι φωτογραφίες που ανεβάζει στο λογαριασμό της στο Instagram, ενθουσιάζουν το ανδρικό κοινό. Το μοντέλο από τη Ρωσία, εκτός από την εντυπωσιακή της εμφάνιση, διαθέτει και χιούμορ.

    Περισσότερες φωτογραφίες από Instagram κλικ εδώ

    Άλλωστε, στα social media έγινε πρώτα γνωστή μέσα από τα αστεία βιντεάκια που ανέβαζε. Σήμερα, ο λογαριασμός της στο Instagram μετράει περισσότερους από 6,8 εκατ. followers.

    Sveta Bilyalova: Το απόλυτο θηλυκό από τη Ρωσία Sveta Bilyalova: Το απόλυτο θηλυκό από τη Ρωσία Sveta Bilyalova: Το απόλυτο θηλυκό από τη Ρωσία Sveta Bilyalova: Το απόλυτο θηλυκό από τη Ρωσία Sveta Bilyalova: Το απόλυτο θηλυκό από τη Ρωσία Sveta Bilyalova: Το απόλυτο θηλυκό από τη Ρωσία Sveta Bilyalova: Το απόλυτο θηλυκό από τη Ρωσία Sveta Bilyalova: Το απόλυτο θηλυκό από τη Ρωσία Sveta Bilyalova: Το απόλυτο θηλυκό από τη Ρωσία

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ