Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Συγκέντρωση για τη δολοφονία της 46χρονης Κουβανής τρανς

    Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, στον Άγιο Παντελεήμονα, στον απόηχο της δολοφονίας της 46χρονης Κουβανής τρανς Άννας Ιβάνκοβα.

    Η διαδήλωση κάνει πορεία στη γειτονιά για να επιστρέψει αργότερα πάλι στην πλατεία. Ανάμεσα στα συνθήματα που ακούγονται είναι «Οργή και θλίψη η Άννα θα μας λείψει» – «Η πατριαρχία βιάζει και σκοτώνει στον δρόμο στη δουλειά ποτέ καμία μόνη» – «Γκέι τρανς λεσβίες βγαίνουμε στους δρόμους η απελευθέρωση δεν θα έρθει με τους νόμους».

    Υπενθυμίζεται ότι η σορός της άτυχης 46χρονης βρέθηκε στο σπίτι της μέσα σε μία λίμνη αίματος.

    Συγκέντρωση για τη δολοφονία της 46χρονης Κουβανής τρανς Συγκέντρωση για τη δολοφονία της 46χρονης Κουβανής τρανς

    Την νεκρή τρανς εντόπισε η σπιτονοικοκυρά της η οποία πήγε στο διαμέρισμα προκειμένου να πάρει το ενοίκιο. Στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες άτομα που διαμαρτύρονται για τις συνθήκες της δολοφονίας της Κουβανής τρανς μέσα στο σπίτι της.

    Ποια ήταν η 46χρονη

    Γνωστή ακτιβίστρια της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας που συμμετείχε στο τελευταίο Athens Pride ενώ εμφανιζόταν και ως performer σε γνωστό club, στη λεωφόρο Συγγρού, ήταν η 46χρονη τρανς, Άννα Ιβάνκοβα.

    Η 46χρονη είχε έρθει από την Κούβα στην Αθήνα τα τελευταία 8 χρόνια και έμενε στο ισόγειο διαμέρισμα επί της οδού Φυλής. Σε αυτό το σπίτι είχε φιλοξενήσει, μάλιστα, αρκετά τρανς άτομα που ήταν άστεγα ενώ τον περασμένο Ιούνιο παρέλασε για το Athens Pride ως «βασίλισσα» στο άρμα των διεμφυλικών.

    Η Άννα ήταν, επίσης, γνωστή για τις εμφανίσεις της στο drag show club “Κούκλες”, στη λεωφόρο Συγγρού, όπου διασκέδαζε τους θαμώνες με λάτιν ακούσματα της πατρίδας της.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ