Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Συγκινεί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Θα μου λείψεις άπειρα αγγελούδι μου»

    Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι στιγμές που βιώνει τις τελευταίες μέρες η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, καθώς ο γάτος της δηλητηριάστηκε από φόλα και πέθανε.

    Η πρώην παίκτρια του Survivor πριν από λίγες ώρες έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση για τον γάτο της, στο Instagram προφίλ της. Συγκεκριμένα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δημοσίευσε διάφορα τρυφερά βίντεο στα οποία πρωταγωνιστής είναι ο Μέλο.

    Στη λεζάντα του post της έγραψε: «Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει συμβεί, νιώθω ότι βρίσκομαι σε κάποιο όνειρο, ότι θα ξυπνήσω και θα είσαι εκεί να με περιμένεις…

    Πριν 5 μέρες ήρθα να σε δω και σου είπα «Μέλο τα λέμε σε λίγες μέρες»… Πού να φανταστώ ότι θα γυρίσω και δεν θα είσαι εκεί… Δεν θα είσαι εκεί να μιλήσουμε, να επικοινωνήσουμε όπως κάθε φορά! Γιατί όσο τρελό κι αν ακούγεται εσύ δεν ήσουν γάτος, ήσουν άνθρωπος, σου μίλαγα και απαντούσες, με κοίταζες και ήξερα τι θες, άκουγες το αμάξι μου και ερχόσουν στην πόρτα να με πάρεις!

    Αλλά πλέον δεν θα είσαι εκεί… Και τι δεν θα έδινα να ξανά δω αυτά τα μουτράκια, να ακούσω αυτό το γουργούρισμα, να σε ξανά πάρω αγκαλιά… Πόσο σκληρό και άδικο αυτό που συνέβη! Πώς την πάτησες έτσι ρε Μέλο; Ακόμα και τώρα που γράφω όλα αυτά, νιώθω ότι δεν έχεις φύγει, νιώθω ότι κάπου θα σε ξανά δω!

    Θα μου λείψεις άπειρα αγγελούδι μου! Σ’αγαπώ με όλη μου την καρδιά! Εις το επανιδείν Μέλο μου! 24/08/2024».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ