X
Παρασκευή, 25 Ιουλίου, 2025
More

    Συγκίνηση στις εκδηλώσεις μνήμης για την 7η επέτειο από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι

    Συγκίνηση στις εκδηλώσεις μνήμης για την 7η επέτειο από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι

    Σε κλίμα συγκίνησης και θλίψης πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις μνήμης για την 7η επέτειο της μεγάλης πυρκαγιάς στο Μάτι Αττικής, που άφησε πίσω της 104 νεκρούς και δεκάδες εγκαυματίες.

    Το πρωί, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου – Αγίου Θωμά & Αγίου Πορφυρίου στο Κόκκινο Λιμανάκι, χοροστατούντος του μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου.

    Το απόγευμα συγγενείς και φίλοι των θυμάτων, καθώς και κάτοικοι της περιοχής παραβρέθηκαν στο τρισάγιο που τελέστηκε στο Μνημείο των Θυμάτων στον Νέο Βουτζά, ενώ ακολούθησε το προσκλητήριο των νεκρών.

    Η κεντρική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο στο Μάτι (Ν.Α.Ο.Μ.Α.), όπου έγιναν ομιλίες, ενώ προβλήθηκε βίντεο με στιγμές από την φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018.

    Ακολούθως οι παρευρισκόμενοι πραγματοποίησαν πεζοπορία έως την Αργυρά Ακτή όπου λίγα μέτρα πιο πάνω, είναι το οικόπεδο όπου βρήκαν φρικτό θάνατο 26 άνθρωποι.

    Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τους συγγενείς να αφήνουν στη θάλασσα φαναράκια, ίσα σε αριθμό με τα θύματα της μεγάλης τραγωδίας και να φωνάζουν «αθάνατοι».

    Συγκίνηση στις εκδηλώσεις μνήμης για την 7η επέτειο από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι Φωτιά, Μάτι, εκδηλώσεις μνήμης  Φωτιά, Μάτι, εκδηλώσεις μνήμης  Φωτιά, Μάτι, εκδηλώσεις μνήμης  Φωτιά, Μάτι, εκδηλώσεις μνήμης  Συγκίνηση στις εκδηλώσεις μνήμης για την 7η επέτειο από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι Φωτιά, Μάτι, εκδηλώσεις μνήμης 

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    spot_img

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ