Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024
More

    Συγκλόνισε η Ζωή Παπαδοπούλου: «Έχασα τη μαθήτριά μου στα Τέμπη – Ήταν το πρώτο ταξίδι μόνη της»

    Στην εκπομπή του ANT1 «Weekenders» μίλησε το πρωί της Κυριακής, 27 Οκτωβρίου, η Ζωή Παπαδοπούλου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην μαθήτρια που έχασε στο μοιραίο δυστύχημα στα Τέμπη.

    «Έχω συνδεθεί πάρα πολύ με τα Τέμπη. Έχασα τη μαθήτριά μου σε αυτό το τρένο, την Αγάπη Τσακλίδου, ένα πλάσμα φωτεινό και υπερταλαντούχο με μία φωνή αγγελική. Εγώ είχα μιλήσει με την Αγάπη μία μέρα πριν. Ήταν πάρα πολύ χαρούμενη. Ήταν το πρώτο ταξίδι μόνη της. Αγαπούσε πάρα πολύ την Πίτσα Παπαδοπούλου, τη συνάντησε. Την Τετάρτη θα ήταν η πρώτη μέρα της στη δουλειά. Βλέπω όλο αυτό που συμβαίνει το βράδυ και δεν μπορώ να το πιστέψω. Μετά αρχίζει να παίρνει διαστάσεις και κάνω τη σύνδεση» ανέφερε.

    «Δεν έχω φτάσει εκεί που ονειρεύομαι στην καριέρα μου και φταίω και εγώ. Δεν ήξερα πώς να λειτουργήσω σε σχέση με την προώθηση του εαυτού μου. Μικρότερη οραματιζόμουν για τον εαυτό μου. Πήγαινα μικρότερη για καφέ και έλεγα για πλάκα αν με πάρει η Χαρούλα Αλεξίου θα την πάρω εγώ. Με πήρε μετά από χρόνια. Είναι υπέροχη η σχέση που έχει με την κόρη μου σαν νονά» είπε.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ