Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Συγκλονίζει η Marseaux: Ένιωθα ότι μου κάνω κακό – Το αντιμετώπισα με ψυχοθεραπεία

    Καλεσμένη στην διαδικτυακή εκπομπή της Άννας Μαρίας Βέλλη στο YouTube, βρέθηκε η Marseaux. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τις διατροφικές δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

    Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Marseaux ανέφερε: «Γενικά είχα μία κακή σχέση με το φαγητό, έτρωγα συναισθηματικά! Στεναχωρήθηκα; Θα φάω. Έκανα κάτι πάρα πολύ καλό; Η επιβράβευσή μου ήταν να φάω, ας πούμε, τρία μπέργκερ. Είχα συνδέσει τα πάντα με το φαγητό».

    «Δεν μπορούσα να κοιμηθώ»

    Ακόμα, η τραγουδίστρια είπε ότι: «Το φαγητό είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο, δοκιμάζω διαφορετικές κουζίνες και μου αρέσει, αλλά τότε ένιωθα ότι μου κάνω κακό. Μπορεί να είχα φάει τόσο πολύ που έκανα εμετούς, είχα βουλιμικά επεισόδια. Ξερνούσα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ από το φούσκωμα!».

    Στη συνέχεια, η καλλιτέχνιδα εξήγησε πως: «Είχα επεισόδια. Μπορεί ένα καλοκαίρι να περνούσα κάτι τέτοιο, μετά τον χειμώνα να έφευγε κάπως και μετά να ξαναρχόταν. Μετά τον χαμό της μαμάς μου και την δεύτερη καραντίνα όμως, εκεί ξεκίνησε σε μεγάλο βαθμό και έφτασα και τα περισσότερα κιλά μου!

    Το αντιμετώπισα με ψυχοθεραπεία στα 17. Μέσα σε όλα τα θέματα που είχα, έπρεπε να λύσω και το θέμα του φαγητού, να το δω με μία άλλη ματιά, να το απολαμβάνω χωρίς να μου κάνω κακό. Μου πήρε πάρα πολλά χρόνια για να το φτιάξω!».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ