Δύο σοβαρές υποθέσεις διακίνησης και καλλιέργειας ναρκωτικών ουσιών εξιχνιάστηκαν από τις αστυνομικές αρχές σε Άγιο Παντελεήμονα και Ασπρόπυργο, με τη σύλληψη δύο ημεδαπών, ηλικίας 25 και 66 ετών αντίστοιχα.
Το βράδυ της 1ης Σεπτεμβρίου 2025, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., στο πλαίσιο περιπολίας, εντόπισαν 25χρονο να κινείται με όχημα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και τον υπέβαλαν σε έλεγχο. Στην κατοχή του βρέθηκαν αρχικά 3,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ σε κρυψώνα στο ταμπλό του αυτοκινήτου του εντοπίστηκαν επιπλέον 81 γραμμάρια της ίδιας ουσίας.
Ακολούθησε κατ’ οίκον έρευνα από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αθηνών, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν:
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα με τη δικογραφία να περιλαμβάνει κατηγορίες για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα με τη δικογραφία να περιλαμβάνει κατηγορίες για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.