Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Συνάντηση Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά με το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας.

    Συνάντηση Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά με το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας.


    Με τα μέλη του διοικητικού συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας, συναντήθηκε χθες το μεσημέρι ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους άξονες συνεργασίας του συλλόγου με το Δήμο καθώς και την προετοιμασία για την διοργάνωση της έκθεσης ΕΓΝΑΤΙΑ EXPO, η οποία πραγματοποιείται στην Πτολεμαΐδα.

    Επίσης συζητήθηκαν ζητήματα που έχουν να κάνουν με τους χώρους στάθμευσης οχημάτων φορτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων και συμφωνήθηκε να υπάρξει τελική χωροθέτηση των σημείων, κατόπιν ολοκληρωμένης πρότασης που θα καταθέσει ο Εμπορικός Σύλλογος στο Δήμο Εορδαίας, ενώ τονίστηκε με έμφαση η ανάγκη τήρησης από πλευράς των καταστημάτων των ωραρίων φορτοεκφόρτωσης.

    Ο Δήμαρχος Εορδαίας, στο κλείσιμο της συνάντησης, υπογράμμισε ότι η δημοτική αρχή θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να στηρίξει την επιχειρηματικότητα και τον εμπορικό κόσμο με ζητούμενο την ανάπτυξη, κάτι το οποίο είναι απαραίτητο στοιχείο για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την οικονομική ευμάρεια της περιοχής μας.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ