Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
More

    Συνάντηση του Δημάρχου Εορδαίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιο για τις Ιδιωτικές Επενδύσεις και τις ΣΔΙΤ Νίκο Παπαθανάση

    Τον Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για τις Ιδιωτικές Επενδύσεις και τις ΣΔΙΤ Νίκος Παπαθανάσης.

    Στη συζήτηση που ακολούθησε ο κύριος Πλακεντάς στάθηκε ιδιαιτέρως στα ζητήματα που αφορούν το Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης και κυρίως στην προσέλκυση επενδυτών και επιχειρήσεων στην Εορδαία, μέσω της αξιοποίησης του χώρου που βρίσκεται το πρώην εργοστάσιο της ΑΕΒΑΛ και το Βιοτεχνικό Πάρκο Πτολεμαΐδας.

    Ο κύριος Παπαθανάσης τόνισε ότι από πλευράς Κυβέρνησης θα δοθούν τα απαραίτητα κίνητρα έτσι ώστε να υπάρξουν οι επενδύσεις, οι οποίες με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας για τους νέους της περιοχής.

    Να σημειωθεί ότι στην συνάντηση παραβρέθηκαν, συνοδεύοντας τον Υπουργό, ο Γενικός Γραμματέας Ιδιωτικών Επενδύσεων και Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα Ορέστης Καβαλάκης και ο Διευθυντής του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας Αντώνης Νίκου.

    Συνάντηση του Δημάρχου Εορδαίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιο για τις Ιδιωτικές Επενδύσεις και τις ΣΔΙΤ Νίκο Παπαθανάση

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ