Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
More

  ΣΥΡΙΖΑ : «Η δημόσια τηλεόραση δεν είναι μαγαζάκι του κ. Μητσοτάκη»

  ΣΥΡΙΖΑ : «Η δημόσια τηλεόραση δεν είναι μαγαζάκι του κ. Μητσοτάκη»

  Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την μη κάλυψη από την ΕΡΤ της συνέντευξης Τύπου του Συλλόγου «Τέμπη 28-2-2023»

  Κριτική στην κυβέρνηση και στην δημόσια τηλεόραση για την παρουσίαση της συνέντευξης των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών ασκεί με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

  Στην ανακοίνωση του αναφέρει, ότι «ούτε ένα δευτερόλεπτο αφιέρωσε το κεντρικό απογευματινό δελτίο της ΕΡΤ στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων “Τέμπη 2023” και είχε ως θέμα “Το αίτημα 1.500.000 πολιτών για την τροποποίηση της ποινικής ευθύνης Υπουργών και της βουλευτικής ασυλίας”. Συνεχίζει δε υποστηρίζοντας ότι «ο φόβος του κ. Μητσοτάκη απέναντι στους συγγενείς των θυμάτων, αλλά και την ελληνική κοινωνία συνολικά, που ζητά δικαιοσύνη για τα Τέμπη, τον οδηγεί σε πρωτοφανείς αθλιότητες, οι οποίες υπονομεύουν την ίδια τη Δημοκρατία».

  Κλείνοντας υπογραμμίζει: «Η Δημόσια Τηλεόραση ωστόσο, δεν είναι μαγαζάκι ούτε του κ. Μητσοτάκη, ούτε του κ. Ζούλα, ούτε και κανενός άλλου. Το σιωπητήριο που θέλει να επιβάλει η ΝΔ προεκλογικά, δεν θα επιτρέψουμε να περάσει. Το μήνυμα του Συλλόγου θα φθάσει στην ελληνική κοινωνία, όσο κι αν αυτό ενοχλεί τον κ. Μητσοτάκη και το κόμμα του. Και βεβαίως, η αγωνία και ο αγώνας τους για δικαίωση δεν πρόκειται, ούτε να μπαζωθεί, ούτε και να αρχειοθετηθεί από το βαθύ κράτος του κ. Μητσοτάκη».

  ΣΥΡΙΖΑ Τέμπη  Πηγή

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ