Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
More

  Σύρος: Λύθηκε το μυστήριο με το ελικόπτερο σε βενζινάδικο

  Λύθηκε το μυστήριο με το ελικόπτερο που είχε προσγειωθεί σε… βενζινάδικο της Σύρου τις προηγούμενες μέρες για να εφοδιαστεί με καύσιμα.

  Το γυροπλάνο (Gyroplanes) που έγινε viral για τις εικόνες από το γέμισμα του «ρεζερβουάρ» σε πρατήριο καυσίμων στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων ανήκει σε σχολή αεροπλοΐας του εξωτερικού, σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr.

  Σύρος: Λύθηκε το μυστήριο με το ελικόπτερο σε βενζινάδικο

  Στους δρόμους της Σύρου το τσεχικό πτητικό μέσο

  Πώς βρέθηκαν τα gyroplanes στην Σύρο

  Πρόκειται για 2 αεροσκάφη που βρέθηκαν στο νησί και μαγνήτισαν το ενδιαφέρον των κατοίκων. Οι κυβερνήτες τους από την Τσεχία, συνηθίζουν να ταξιδεύουν με αυτά τα εναέρια οχήματα σε ολόκληρο τον κόσμο. Ουσιαστικά όμως πρόκειται για μια σχολή αεροπλοΐας η οποία εκπαιδεύει πιλότους και συνδυάζει παράλληλα και ταξίδια!

  Η εταιρεία αυτή τη φορά θέλησε να επισκεφτεί την χώρα μας και να κάνει «mini tour» σε Σύρο, Πάρο, Ίο, Κέα, Σαντορίνη, Νάξο, Ηρακλειά, Τήνο, Άνδρο και Εύβοια. Αυτοί ήταν προορισμοί που είχαν βάλει στο πρόγραμμα οι Τσέχοι κυβερνήτες.

  Σύρος: Λύθηκε το μυστήριο με το ελικόπτερο σε βενζινάδικο

  Οι Τσέχοι κυβερνήτες του γυροπλάνου

  H αλήθεια είναι πως λίγοι γνώριζαν ότι τα συγκεκριμένα αεροσκάφη μπορούν να περιφέρονται στους δρόμους σαν απλά οχήματα. Μάλιστα, οι πληροφορίες του Cyclades24 αναφέρουν ότι οι εργαζόμενοι του αεροδρομίου της Σύρου, παραξενεύτηκαν όταν τους είδαν να κινούνται εκτός του αεροδρομίου.

  Σύρος: Λύθηκε το μυστήριο με το ελικόπτερο σε βενζινάδικο

  Το γυροπλάνο σταθμευμένο σε πάρκινγκ

  Τα αεροσκάφη πηγαίνουν έως έως 185 km/h, ενώ υπάρχει μηδενικός κίνδυνος πτώσης λόγω της αυτόματης περιστροφής. Επιπλέον, το γυροπλάνο (Gyroplanes) είναι το μοναδικό μηχάνημα στον κόσμο που μπορεί να ανεφοδιαστεί με καύσιμα εκεί που άλλοι αεροπόροι αδυνατούν να έχουν πρόσβαση, στο κοινό βενζινάδικο δηλαδή!

  Στην Τσεχική Δημοκρατία οι πτήσεις με γυροπλάνο είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, ήδη από το 2011.

  Σύρος: Λύθηκε το μυστήριο με το ελικόπτερο σε βενζινάδικο

  Το γυροπλάνο βάζει βενζίνη στο πρατήριο καυσίμων της Σύρου

  Δείτε εντυπωσιακά πλάνα από ψηλά από το ταξίδι του γυροπλάνου στις Κυκλάδες

  Σύρος: Λύθηκε το μυστήριο με το ελικόπτερο σε βενζινάδικο Σύρος: Λύθηκε το μυστήριο με το ελικόπτερο σε βενζινάδικο Σύρος: Λύθηκε το μυστήριο με το ελικόπτερο σε βενζινάδικο Σύρος: Λύθηκε το μυστήριο με το ελικόπτερο σε βενζινάδικο Σύρος: Λύθηκε το μυστήριο με το ελικόπτερο σε βενζινάδικο Σύρος: Λύθηκε το μυστήριο με το ελικόπτερο σε βενζινάδικο Σύρος: Λύθηκε το μυστήριο με το ελικόπτερο σε βενζινάδικο Σύρος: Λύθηκε το μυστήριο με το ελικόπτερο σε βενζινάδικο Σύρος: Λύθηκε το μυστήριο με το ελικόπτερο σε βενζινάδικο Σύρος: Λύθηκε το μυστήριο με το ελικόπτερο σε βενζινάδικο Σύρος: Λύθηκε το μυστήριο με το ελικόπτερο σε βενζινάδικο Σύρος: Λύθηκε το μυστήριο με το ελικόπτερο σε βενζινάδικο Σύρος: Λύθηκε το μυστήριο με το ελικόπτερο σε βενζινάδικο Σύρος: Λύθηκε το μυστήριο με το ελικόπτερο σε βενζινάδικο

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία | Στείλε μας το άρθρο σου στο [email protected]
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ