Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
More

  Συσκέψεις του Περιφερειάρχη Γιώργου Αμανατίδη στην Καστοριά

  Το πλαίσιο συνεργασιών και προτεραιοτήτων τέθηκε στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Νεστόριο σε συνέχεια των συναντήσεων που πραγματοποιεί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης με τις Δημοτικές Αρχές της Περιφέρειας.

  Με την συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλου, του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Πασχάλη Χαρούμενου, των Περιφερειακών Συμβούλων Π.Ε. Καστοριάς Θεοφύλακτου Ζυμπίδη και Όλγας Τράσια, του Δημάρχου Νεστορίου Χρήστου Γκοσλιόπουλου, Αντιδημάρχων, Υπηρεσιακών παραγόντων Περιφέρειας και Δήμου συζητήθηκαν ουσιαστικά όλα τα έργα-προτάσεις του Δήμου Νεστορίου, ο βαθμός ετοιμότητας και ο σχεδιασμός για την υλοποίηση νέων.

  Νωρίτερα στο κτίριο της Π.Ε. Καστοριάς, με την συμμετοχή και του Δημάρχου Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους ιδιοκτήτες φορτηγών αυτοκινήτων που παρείχαν έργο μεταφοράς για την ΛΑΡΚΟ από το μεταλλείο Ιεροπηγής.

  Η συνάντηση αφορούσε τις επόμενες πρωτοβουλίες αναφορικά με την καταβολή δεδουλευμένων προς τους ιδιοκτήτες, ζήτημα που παραμένει ανοιχτό από την εποχή που η εταιρία τέθηκε σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης.

  Συσκέψεις του Περιφερειάρχη Γιώργου Αμανατίδη στην Καστοριά Συσκέψεις του Περιφερειάρχη Γιώργου Αμανατίδη στην Καστοριά Συσκέψεις του Περιφερειάρχη Γιώργου Αμανατίδη στην Καστοριά

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ