Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
More

    Σύσκεψη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για τη Σχολή Αστυφυλάκων Καστοριά

    Η δρομολόγηση των επόμενων ενεργειών σχετικά με την στέγαση της Σχολής Αστυφυλάκων που θα λειτουργήσει στην πόλη της Καστοριάς, αποτέλεσε το αντικείμενο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 17 Ιουνίου στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

    Η απόφαση να στεγαστεί η εν λόγω σχολή στο πρώην Εκθετήριο Γούνας (Ε.ΔΗ.ΚΑ.) στη Χλόη ήδη έχει εκκινήσει μία σειρά βημάτων, σχετικά με την μετατροπή του κτιρίου σε χώρο φιλοξενίας των σπουδαστών, τα οποία παρουσιάστηκαν από τα στελέχη της ΑΝΚΟ.

    Παράλληλα προσδιορίστηκαν τα βήματα που θα ακολουθηθούν και αφορούν τεχνικές λεπτομέρειες του σχεδίου ανακατασκευής του κτιρίου και των εργασιών διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου ώστε στη συνέχεια να προχωρήσουν οι διαδικασίες δημοπράτησης και εκτέλεσης του έργου.

    Στην σύσκεψη που συγκάλεσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης συμμετείχαν η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Χάρης Γκοβεδάρος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Καστοριάς Νικόλαος Έξαρχος, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Καστοριάς Χαράλαμπος Καραταγλίδης, στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Καστοριάς.

    Σύσκεψη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για τη Σχολή Αστυφυλάκων Καστοριά
    Σύσκεψη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για τη Σχολή Αστυφυλάκων Καστοριά 2
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ