Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Σύσκεψη στο Μαξίμου αυτή την ώρα, αυξάνονται οι περιορισμοί στους ανεμβολίαστους

    Αυτή την ώρα πραγματοποιείται σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ το απόγευμα ο υπουργός Θάνος Πλεύρης θα ανακοινώσει νέα μέτρα τα οποία θα περιορίζουν παραιτέρω τους ανεμβολίαστους.

    Σύσκεψη πραγματοποιείται αυτή την ώρα υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ιδίως στη Βόρεια Ελλάδα όπου ο κορονοϊός θερίζει. Παράλληλα, θα συζητηθούν νέα μέτρα τα οποία θα παριορίζουν παραιτέρω τους ανεμβολίαστους.

    Τα συγκεκριμένα μέτρα θα ανακοινώσει σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης το απόγευμα. Φαίνεται πως έχει κλειδώσει η αύξηση των υποχρεωτικών rapid test για τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους, με δική τους επιβάρυνση ενώ δεν αποκλείεται να μπουν νέοι περιορισμοί για τους ανεμβολίαστους πελάτες στην εστίαση.

    Τέλος, στο τραπέζι φαίνεται πως μπαίνει ξανά το ωράριο στην εστίαση, σε κόκκινες περιοχές, αφού η κυβέρνηση θα επαναφέρει τον επιδημιολογικό χάρτη. Όπως είπε η καθηγήτρια κ. Παπαευαγγέλου τα μέτρα που θα ανακοινωθεί θα είναι τοπικού χαρακτήρα.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ