Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Φουντώνουν οι συζητήσεις των παρουσιαστών με τους σταθμούς εν όψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν

    Εβδομάδα εξελίξεων ήταν αυτή που μας αφήνει σιγά σιγά και πολλά άλλαξαν στα μέσα Μαρτίου για τη μικρή οθόνη! Οι εξελίξεις πήραν μορφή χιονοστιβάδας ή καλύτερα ντόμινο και, όπως φαίνεται, δεν θα σταματήσουν μέχρι και το τέλος Ιουνίου, οπότε ολοκληρώνεται η τηλεοπτική σεζόν και θα μπουν και οι τελευταίες τζίφρες, με τους παρουσιαστές να ανανεώνουν τα συμβόλαια τους.

    Τι είδαμε, λοιπόν; Οτι η στρατηγική ένταξης μεγάλων ονομάτων της ψυχαγωγίας στο δυναμικό του Σκάι, που άρχισε από τα τέλη του περασμένου καλοκαιριού με τη Φαίη Σκορδά, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση από τον τηλεοπτικό σταθμό του Νέου Φαλήρου.

    Αυτό προκαλεί ένα ντόμινο αλλαγών στα κανάλι και μερικές ανατροπές. Μάρκος Σεφερλής, Νίκος Μουτσινάς, Χρήστος Φερεντίνος, Ζέτα Μακρυπούλια, Γρηγόρης Αρναούτογλου, αλλά ακόμα και η Βίκυ Καγιά κινούνται αυτή τη στιγμή σε νέα μονοπάτια στην τηλεοπτική σκακιέρα και οι περισσότεροι από τη μιντιακή αγορά θέλουν να δουν πού θα κάτσει η μπίλια! Τη μεγάλη ανατροπή έκανε ο Σεφερλής! Οι συζητήσεις που έκανε με τον Σκάι τις τελευταίες εβδομάδες φαίνεται πως καρποφόρησαν πολύ περισσότερο από όσο φανταζόταν ο ΑΝΤ1.

    seferlis 3
    Μάρκος Σεφερλής

    Ετσι, ενώ το κανάλι του Αμαρουσίου διαπραγματευόταν με τον παρουσιαστή, όπως λέγεται, μέχρι το απόγευμα της Τρίτης, αργότερα έσκασε σαν βόμβα η ανακοίνωση από τον Σκάι που έγραφε: «Ο Σκάι καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του τον Μάρκο Σεφερλή. Ο Μάρκος Σεφερλής, ένας από τους πιο χαρισματικούς ηθοποιούς της γενιάς του, σκηνοθέτης, σεναριογράφος αλλά και παραγωγός, με θριαμβευτική πορεία στο θέατρο και στην τηλεόραση, έρχεται στον Σκάι για να μας χαρίσει απλόχερα το ταλέντο του. Ετοιμαστείτε για μια συνεργασία γεμάτη χαρά, θετική ενέργεια και πολλές εκπλήξεις!» Και κάπως έτσι ο ΑΝΤ1 μαθαίνει ότι ο παρουσιαστής, που συνεχίζει στη συχνότητά του μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, θα φύγει.

    Λίγο νωρίτερα, βέβαια, είχε προηγηθεί μια άλλη… βόμβα στον Σκάι. Αυτή που πέταξε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος μέσα από τον αέρα της εκπομπής του ενημέρωσε και το κανάλι του πως δεν έχει σκοπό να συνεχίσει του χρόνου με δική του εκπομπή. Φρέσκα νέα προς όλους τους αποδέκτες… Κοινό και διευθυντές! «Είναι ανάγκη να βγω να μιλήσω. Εχει γίνει μια μεγάλη παρεξήγηση αρχικά και κάπως έχει ακουστεί ότι με διώχνουν από τον Σκάι, εκτός κι αν δεν μου το έχουν πει κάνω τον βλάκα αυτή τη στιγμή. Συνήθως δεν μιλάω, αλλά τώρα θα μιλήσω. Δεν ισχύει καθόλου. Είναι μια δική μου απόφαση να μην κάνω δική μου εκπομπή του χρόνου. Σας έχω όλους τακτοποιημένους, σας έχω γράψει από ένα εξοχικό να καθίσετε και να περάσετε τη ζωή σας σαν άνθρωποι» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς. Τα στελέχη του Σκάι πάγωσαν, καθώς περίμεναν την επόμενη εβδομάδα να γίνει ακόμα μία συνάντηση με τον παρουσιαστή για να δουν τι θα κάνουν την ερχόμενη σεζόν! Φυσικά, έπειτα από αυτή την εξέλιξη, ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών δεν θα γίνει και πλέον θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι η συνεργασία τους θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι.

    moutsinas
    Νίκος Μουτσινάς

    Στο ενδιάμεσο αυτών των εξελίξεων βρίσκεται και ο Χρήστος Φερεντίνος, σε αναμονή για τη νέα του συνεργασία με τον Σκάι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής αποχαιρέτησε τον Alpha, και το κανάλι, όπως ακούγεται, του ευχήθηκε καλή συνέχεια στο επόμενο επαγγελματικό βήμα του. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει ένα μικρό εμπόδιο… Ενα συμβόλαιο που τον δεσμεύει στον Alpha μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα, ο σταθμός δεν δείχνει για την ώρα διάθεση να επισπεύσει τη λήξη αυτής της συνεργασίας. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχει γίνει ακόμη κάποια ανακοίνωση από τον Σκάι, αφού δεν μπορεί ο Χρήστος να μπει σε νέα γυρίσματα. Αλλά με το συμβόλαιό του με τον Alpha υπάρχει σαφέστατη εμπλοκή! Η πρόταση που έχει κάνει το κανάλι του Φαλήρου στον Χρήστο Φερεντίνο είναι πολύ δελεαστική και συμπεριλαμβάνει τηλεπαιχνίδι και μουσική εκπομπή που θα πατάει στα βήματα του «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» του Σπύρου Παπαδόπουλου, που ήδη λείπει ως concept από την τηλεόραση.

    ferentinos 3
    Χρήστος Φερεντίνος

    Βέβαια, η άφιξη στον Σκάι και του Μάρκου Σεφερλή, ο οποίος θα κάνει επίσης δύο projects, παιχνίδι και βραδινό, προκαλεί έναν νέο γρίφο που θα πρέπει να λυθεί και έχει να κάνει με το πώς θα τοποθετηθούν στο πρόγραμμα της νέας σεζόν οι δύο άντρες. Πίσω στον Alpha, ωστόσο, διατηρούν τα δικαιώματα του «Deal» για τα επόμενα δύο χρόνια και η ιδέα αντικατάστασης με νέο πρόσωπο δεν έχει εγκαταλειφθεί. Επιπλέον, εξετάζουν δύο αγαπημένα τηλεπαιχνίδια, ένα από αυτά είναι το «Μεγάλο Παζάρι», ώστε να εμπλουτίσουν το πρόγραμμά τους. Ολες οι παραπάνω αλλαγές επηρεάζουν, φυσικά, και τον ΑΝΤ1, αφού αφήνουν κενά στο πρόγραμμά του.

    Να θυμίσουμε όμως ότι και η Ζέτα Μακρυπούλια -το τρίτο πρόσωπο που προσέγγισε ο Σκάι, για ένα σόου με τον Νίκο Μουτσινά, το προηγούμενο διάστημα- παραμένει τελικά στο Μαρούσι και, μάλιστα, με αρκετές παραγωγές. Τα γυρίσματα για την επόμενη σεζόν του «Rouk Zouk» αναμένεται να αρχίσουν το επόμενο διάστημα. Παράλληλα, αν όλα πάνε καλά, η Ζέτα θα παρουσιάσει και το reality με τους celebrities με τίτλο «The Traitors» (σ.σ.: «Οι προδότες»). Για τους πρώτους μήνες του 2024, όμως, η παρουσιάστρια συζητά να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο σε νέα σειρά του καναλιού.

    zeta
    Ζέτα Μακρυπούλια

    Οσον αφορά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, δεν θα είναι αυτός που θα καλύψει το κενό που άφησε φεύγοντας ο Μάρκος Σεφερλής. Παρότι υπάρχει επιθυμία από τον ΑΝΤ1 να συνεχίσει το «5×5» με άλλον παρουσιαστή, αυτός δεν θα είναι σε καμία περίπτωση ο Γρηγόρης. Τις επόμενες ημέρες μπαίνει ξανά σε γυρίσματα για τον «Εκατομμυριούχο», το παιχνίδι που θα επιστρέψει μετά το Πάσχα στη γνωστή του ώρα.

    arnaoutoglou 2
    Γρηγόρης Αρναούτογλου

    Στο άλλο τηλεοπτικό στρατόπεδο, αυτό του Star, λέγεται ότι γίνεται αυτή την περίοδο ένα μεγάλο τηλεοπτικό παζάρι με τη Βίκυ Καγιά. Το Star τής έχει προτείνει να αναλάβει την πρωινή ζώνη του σταθμού, αφού δεν είναι ικανοποιημένος ο σταθμός από την εκπομπή «[email protected]» με τους Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου όσον αφορά την τηλεθέαση – και όχι μόνο. Η Βίκυ όσα και να είναι τα χρήματα που τις τάζουν δεν θέλει αν μπλέξει με τα «πρωινάδικα». Η παρουσιάστρια θέλει να διατηρήσει το τηλεπαιχνίδι μόδας «Shopping Star» αλλά και το τιμόνι στον νέο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων «GNTM»! Αλλά και στη μυθοπλασία υπάρχουν εξελίξεις.

    kagia
    Βίκυ Καγιά

    Ο Ανδρέας Γεωργίου θα αναλάβει ακόμα μία σειρά στο Mega, με τίτλο: «Φαμαγκούστα». Μπορεί ο Ανδρέας Γεωργίου και η ομάδα του να γράφουν τον τρίτο κύκλο της σειράς «Γη της eλιάς», αλλά ετοιμάζονται και για τη νέα παραγωγή «Φαμαγκούστα». Η «Φαμαγκούστα» είναι το λατινικό όνομα της Αμμοχώστου, που είναι μια πόλη-φάντασμα. Η νέα του σειρά θα έχει ως κεντρικό θέμα τον πόνο που έζησαν οι άνθρωποι αυτής της περιοχής και τους αγνοουμένους του 1974 εξαιτίας της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο. Απαιτούνται πολλές άδειες για να γίνουν γυρίσματα στην πόλη, που έχει ανοίξει της πύλες της ως μουσείο. Η σειρά αναμένεται να προβληθεί στο δεύτερο μισό της σεζόν.

    georgiou
    Ανδρέας Γεωργίου

    Τέλος, έπειτα από αρκετές αναβολές φαίνεται πως, εν τέλει, θα δούμε και νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα στην τηλεόραση, μέσα από το κανάλι του Alpha, κατά τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές έχουν σχεδόν συμφωνήσει με τη σειρά «Room Service, πλιζ».

    rigas
    Αλέξανδρος Ρήγας

    Θυμίζουμε ότι η νέα δουλειά του Αλέξανδρου Ρήγα μοιάζει αρκετά με το επιτυχημένο «Κόκκινο Δωμάτιο» και αρχικά προοριζόταν για τον Σκάι. Η συμφωνία, όμως, δεν ολοκληρώθηκε και στην πορεία των συζητήσεων μπήκε και ο Alpha, με τον οποίον υπήρξε τελικά συμφωνία.

    {{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ