Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Tο νέο «Κορίτσι με το τατουάζ» δεν αστειεύεται

    Tο νέο «Κορίτσι με το τατουάζ» δεν αστειεύεται

    Tο νέο «Κορίτσι με το τατουάζ» δεν αστειεύεται

    Η Νούμι Ραπάς ήταν η πρώτη ηθοποιός που υποδύθηκε τη Λίσμπετ Σαλάντερ, το «Κορίτσι με το τατουάζ» των βιβλίων του Στιγκ Λάρσον, σε τρεις σουηδικές ταινίες. Ακολούθησε η Ρούνεϊ Μάρα στην αμερικανική εκδοχή του Ντέιβιντ Φίντσερ. Και τώρα είναι η σειρά της… Βασίλισσας Ελισάβετ, της Κλερ Φόι του «The Crown» να γεμίζει με τατουάζ και piercing, και να βάλει τα μαύρα ρούχα της φοβερής και τρομερής χάκερ.

    Η νέα ταινία «Το Κορίτσι στον Ιστό της Αράχνης», που θα προβάλλεται στη χώρα μας από τις 8 Νοεμβρίου δεν βασίζεται στα βιβλία του Λάρσον, αλλά σε ένα σίκουελ που κυκλοφόρησε το 2015 από τον Ντέιβιντ Λάγκερκραντζ. Η Sony επιχειρεί κάτι σαν reboot της σειράς, αφού η ταινία του Φίντσερ με τη Μάρα και τον Ντάνιελ Κρεγκ δεν ευτύχησε να έχει συνέχειες, παρά τις θετικές κριτικές.

    Αυτή τη φορά στην καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκεται ο Φέντε Άλβαρεζ, γνωστός από το θρίλερ «Μην ανασαίνεις», και στο ρόλο του Μάικλ Μπλόμκβιστ θα δούμε τον Σουηδό Σβέριρ Γκούντνασον. Η συγκυρία πάντως δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη για μια ηρωίδα που τιμωρεί τους άνδρες που κάνουν κακό σε γυναίκες. Ας είναι καλά ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν…

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ