Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Τα 10 μεγαλύτερα ερωτικά σκάνδαλα του Χόλιγουντ

    Ο κόσμος του Χόλιγουντ εκτός από φώτα, λάμψη και χρήμα, κρύβει συχνά κάτω από τα κόκκινα χαλιά και πολλά μυστικά αλλά και σκάνδαλα.

    Τα ερωτικά σκάνδαλα που έχουν ξεσπάσει στο Χόλιγουντ, με πρωταγωνιστές μερικά από τα πιο διάσημα πρόσωπα στον κόσμο, σόκαραν τους θαυμαστές τους, όταν είδαν στο φως της δημοσιότητας, ενώ μερικά από αυτά εξακολουθούν να απασχολούν τα media, με νέες αποκαλύψεις που έρχονται στην επιφάνεια.

    Από την εποχή του βωβού κινηματογράφου, μέχρι τη σύγχρονη βιομηχανία του Χόλιγουντ, τα ερωτικά σκάνδαλα που ξέσπασαν με πρωταγωνιστές σταρ του κινηματογράφους, οδήγησαν σε διαζύγια, χωρισμούς, μηνύσεις, ενώ άλλα έβαλαν σε τεράστιο κίνδυνο κινηματογραφικές καριέρες.

    Παρακάτω θα βρείτε 10 από τα μεγαλύτερα ερωτικά σκάνδαλα που έβαλαν φωτιά στο Χόλιγουντ.

    Η εμμονή του Τσάρλι Τσάπλιν με τα νεαρά κορίτσια

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@charleschaplinforever)

    Μπορεί η περσόνα του Τσάρλι Τσάπλιν στη μεγάλη οθόνη να ήταν αθώα αλλά στην πραγματική του ζωή, ο ηθοποιός δεν ήταν και τόσο αθώος, αφού φαίνεται ότι είχε πάθος για τα νεαρά κορίτσια.

    Ήταν 29 ετών όταν παντρεύτηκε την πρώτη του σύζυγο, η οποία ήταν μόλις 16.

    Ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ και όταν χώρισαν, παντρεύτηκε μία άλλη 16χρονη, που η ίδια ανέφερε ότι παντρεύτηκαν αφού έμεινε έγκυος.

    Ο δεύτερος γάμος της κατέληξε κι εκείνος σε διαζύγιο, με την δεύτερη σύζυγο να κατηγορεί τον Τσάρλι Τσάπλιν ότι την πίεζε να κάνει έκτρωση.

    Το διαζύγιο αυτό αμαύρωσε τη φήμη του Τσάρλι Τσάπλιν, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε από το να κάνει δύο ακόμα γάμους, ο τρίτος με μία πολύ νεότερη γυναίκα και ο τέταρτος με μία γυναίκα 18 ετών, όταν εκείνος ήταν 50.

    Φαίνεται ότι η τέταρτη γυναίκα του ήταν και η τυχερή, αφού έμειναν μαζί μέχρι τον θάνατό του.

    Η παράνομη σχέση της Ίνγκριντ Μπέργκμαν με τον Ρομπέρτο Ροσελίνι

    Τα 10 μεγαλύτερα ερωτικά σκάνδαλα του Χόλιγουντ

    Η φήμη της ηθοποιού από τη Σουηδία, που ήταν γνωστή για την χάρη και την ομορφιά της, δέχτηκε μεγάλη πλήγμα στις αρχές της δεκαετίας του ’50 όταν και σύναψε παράνομο δεσμό με τον σκηνοθέτη Ρομπέρτο Ροσελίνι.

    Εκείνη την εποχή, ήταν και οι δύο παντρεμένοι και η Ίνγκριντ Μπέργκμαν είχε μία κόρη, την Πία, με τον σύζυγό της, τον Σουηδό γιατρό Πέτερ Λίνστοβ.

    Η Ίνγκριντ Μπέργκμαν έμεινε έγκυος από τον Ρομπέρτο Ροσελίνι και ζήτησε από τον τότε σύζυγό της διαζύγιο, το οποίο επισημοποιήθηκε μόλις λίγες μέρες πριν γεννηθεί ο καρπός του ερωτά τους.

    Λίγο μετά παντρεύτηκαν, αλλά η παράνομη σχέση τους είχε ήδη γίνει σκάνδαλο στο Χόλιγουντ, με αποτέλεσμα η καριέρα της Μπέργκμαν να πάρει την κάτω βόλτα.

    Το ζευγάρι απέκτησε δύο ακόμα παιδιά, ένα εκ των οποίων ήταν η Ιζαμπέλα Ροσελίνι.

    Χώρισαν το 1956 και η καριέρα της Bergman κατάφερε να επανακάμψει, κερδίζοντας, μάλιστα, και το πολυπόθητο αγαλματίδιο.

    Οι καταγγελίες εναντίον του Ρομάν Πολάνσκι

    Τα 10 μεγαλύτερα ερωτικά σκάνδαλα του Χόλιγουντ

    Ο διεθνούς φήμης κινηματογραφιστής έχει έρθει αρκετές φορές αντιμέτωπος με καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος ανηλίκων.

    Το 1977 είχε κατηγορηθεί ότι νάρκωσε τη 13χρονη τότε Σαμάνθα Γκέιμερ και στη συνέχεια τη βίασε στο σπίτι του Τζακ Νίκολσον στο Λος Άντζελες, όσο ο τελευταίος απουσίαζε.

    Ο Πολάνσκι τότε ομολόγησε το βιασμό, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος.

    Ο Γούντι Άλεν παντρεύεται τη θετή του κόρη

    Τα μεγαλύτερα ερωτικά σκάνδαλα του Χόλιγουντ

    Ο Γούντι Άλεν είχε εγκαταλείψει την επί χρόνια σύντροφό του Μία Φάρου, το 1992 για να παντρευτεί την υιοθετημένη κόρη του, Σουν-Γι Πρεβίν.

    Η σχέση των δύο είχε ξεκινήσει από το 1991 όταν η Σουν-Γι Πρεβίν, ήταν 21 και ο Γούντι Άλεν 56.

    Ο Χιού Γκραντ «στα πράσα» από την αστυνομία

    Τα 10 μεγαλύτερα ερωτικά σκάνδαλα του Χόλιγουντ

    Ο Χιού Γκραντ ήταν σύντροφος της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ όταν πιάστηκε στα «πράσα» να κάνει σεξ δημόσια με μια ιερόδουλη στο Λος Άντζελες, το 1995.

    Αργότερα, ο ίδιος παραδέχθηκε το τεράστιο λάθος του, και η παραδοχή αυτή φαίνεται να ήταν αρκετή για να σώσει τη σχέση του, αφού οι δυο τους χώρισαν πέντε χρόνια αργότερα.

    Το sex tape του Κόλιν Φάρελ που δημοσίευσε μοντέλο του Playboy

    Τα 10 μεγαλύτερα ερωτικά σκάνδαλα του Χόλιγουντ

    Ο Κόλιν Φάρελ μήνυσε το μοντέλο του Playboy, Nicole Narain, γιατί δημοσίευσε το 2003 το 14 λεπτών βίντεο με ερωτικές τους στιγμές, χωρίς την συγκατάθεσή του.

    Τον Ιανουάριο του 2006 με δικαστική εντολή σταμάτησε η κυκλοφορία του.

    Το ερωτικό «τρίγωνο» Άνιστον – Πιτ – Τζολί

    Τα 10 μεγαλύτερα ερωτικά σκάνδαλα του Χόλιγουντ

    Ποιος θα περίμενε το 2005 πως ένα από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ θα χώριζε και μάλιστα με βροντερό παρασκήνιο μίας απιστίας.

    Ο Μπραντ Πιτ γνωρίζει στα γυρίσματα της νέας του ταινίας την Αντζελίνα Τζολί, ερωτεύονται και στη συνέχεια χωρίζει με την Τζένιφερ Άνιστον, αφήνοντας άφωνο έναν ολόκληρο πλανήτη.

    Ο Τζουντ Λο και οι νταντάδες

    Τα 10 μεγαλύτερα ερωτικά σκάνδαλα του Χόλιγουντ

    Ο Τζουντ Λο δεν έβαλε μυαλό ούτε με την αιθέρια Σιένα Μίλερ.

    Το 2005 χώρισε με εκείνη ύστερα από την αποκάλυψη πως διατηρούσε παράλληλη σχέση με τη νταντά των παιδιών του, Ντέζι Ράιτ.

    Και κάπως έτσι αποδείχθηκε πως ο σταρ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις νταντάδες, αφού και για τον χωρισμό του με την πρώτη του γυναίκα Σάντι Φροστ μια νταντά έφταιγε.

    Το sex tape που έβαλε την Κιμ Καρντάσιαν στο χάρτη

    Τα μεγαλύτερα ερωτικά σκάνδαλα του Χόλιγουντ

    Το 2007, η σχεδόν άγνωστη τότε Κιμ Καρντάσιαν έρχεται για τα καλά στο προσκήνιο με το sex tape που βγήκε στο φως της δημοσιότητας.

    Πρωταγωνιστές σε αυτό, εκείνη και ο τότε σύντροφός της, Ray J. Εκείνη ισχυρίστηκε πως έγινε υποκλοπή του ερωτικού βίντεο, ενώ το 2016, ένας δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι η όλη υπόθεση ήταν στημένη από τη μαμά Κρις Τζένερ με σκοπό να δώσει μια μικρή ώθηση στην καριέρα της κόρης της.

    Τελικά, όχι μόνο τα κατάφερε, αλλά η Κιμ, έκτοτε, είναι ένα από τα πιο εμπορικά ονόματα, όπως και η υπόλοιπη οικογένεια Καρντάσιαν.

    Η απιστία της Κρίστεν Στιούαρτ στον Ρόμπερτ Πάτινσον

    Τα μεγαλύτερα ερωτικά σκάνδαλα του Χόλιγουντ

    «Λυπάμαι πάρα πολύ για τον πόνο και την ντροπή που προκάλεσα στους κοντινούς μου ανθρώπους και σε όλους όσους εμπλέκονται.

    Αυτή η επιπόλαιη στιγμή έθεσε σε κίνδυνο το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου, τον άνθρωπο που αγαπώ και σέβομαι πιο πολύ, τον Ρόμπερτ.

    Τον αγαπώ, τον αγαπώ και λυπάμαι πάρα πολύ», είχε αναφέρει στη δημόσια συγνώμη της προς τον Ρόμπερτ Πάτινσον η Κρίστεν Στιούαρτ, το 2012, ύστερα από την αποκάλυψη ότι τον απάτησε με τον σκηνοθέτη της, «Η Χιονάτη και ο Κυνηγός», Ρούπερτ Σάντερς.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ