Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021
More

  Τα 3 πιο σπάταλα ζώδια

  Η διαχείριση των οικονομικών πόρων του κάθε ανθρώπου είναι προσωπική υπόθεση. Μπορεί κάποιος να έχει περισσότερα χρήματα και να μην σπαταλά ούτε δεκάρα και κάποιος άλλος να ξοδεύει, ακόμα και όταν δυσκολεύεται πολύ οικονομικά.

  Το πόσο ανοιχτοχέρης ή τσιγκούνης είναι κάποιος εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες. Ένας από αυτούς είναι και η θέση των πλανητών όταν γεννήθηκε. Ας δούμε, λοιπόν, ποιοι είναι οι πιο ανοιχτοχέρηδες του ζωδιακού κύκλου.

  Ζυγός

  Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο θέλουν περνούν καλά με τους αγαπημένους τους. Με κυβερνήτη τους την Αφροδίτη βρίσκονται στο κέντρο της μόδας, των εξελίξεων και είναι πάντα in. Παρά τη δίκαιη και ήρεμη φύση τους, μπορούν να ζουν επικίνδυνα όσον αφορά τα χρήματά τους. Ξέρουν πότε θέλουν κάτι και δεν διστάζουν να το αποκτήσουν, ακόμα κι αν αυτό κοστίζει μια περιουσία (που δεν έχουν πάντα).

  Τοξότης

  Οι ονειροπόλοι του ζωδιακού δεν θα μπορούσαν να έχουν «καβούρια στις τσέπες», καθώς ξοδεύουν τα χρήματά τους σε όσα εξιτάρουν το μυαλό και τη φαντασία τους. Ταξίδια, βόλτες, επισκέψεις σε νέους χώρους. Η εξερεύνηση και η περιπέτεια κυλά στο αίμα τους, γι’ αυτό και δεν θα αφήσουν τα οικονομικά να σταθούν εμπόδιο στα όνειρά τους.

  Ιχθύς

  Οι Ιχθείς γνωρίζουν ότι η ζωή είναι δύσκολη και πιστεύουν πως καμιά φορά ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσεις αυτές τις δυσκολίες είναι να ξεχυθείς στα μαγαζιά, το γνωστό shopping therapy. Είναι υπερήφανοι για τις αξίες και τα υπάρχοντά τους, κι αν δεν προσέξουν μπορεί οι αγορές τους να ξεπεράσουν τον προϋπολογισμό τους και να βρεθούν… στον άσσο.

  Share

  Latest Updates

  Ειδήσεις

  Ζωδια

  Αυτά είναι τα πιο ιδιότροπα ζώδια που θα συναντήσεις ποτέ

  Είναι ζώδια παράξενα, ιδιόρρυθμα, δύσκολα, με απαιτήσεις τόσο από τους άλλους, όσο και από...

  Πώς ορίζει το κάθε ζώδιο το καλό σεξ

  Πόσο σημαντικό είναι το σεξ για κάθε ζώδιο, αλλά και τι προτιμά ο καθένας...

  Τα 3 ζώδια που ξοδεύουν τα πιο πολλά λεφτά

  Ίσως να έχει τύχει και σε σένα να βρεθείτε με κάποια φίλη σου και...

  Ποια επαγγέλματα ταιριάζουν στα ζώδια στατιστικά

  Σε ποιες δουλειές είναι καλύτεροι οι Κριοί; Πού τα καταφέρνουν περισσότερο οι Καρκίνοι; Και...

  Gossip News

  Όλες οι ειδήσεις από την Ελληνική και διεθνή showbiz. Φωτογραφίες, βίντεο, επικαιρότητα, ψυχαγωγία.