Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Τα 3 ζώδια που δεν κρατούν μυστικά

    Όλοι μας έχουμε μικρά ή και μεγάλα μυστικά. Τα μυστικά αυτά, καμιά φορά θέλουμε να τα εμπιστευτούμε σε κάποιον για να νιώσουμε καλύτερα και να μοιραστούμε τα συναισθήματά μας με κάποιον που θεωρούμε ότι θα μας καταλάβει και ότι είναι εχέμυθος.

    Όμως συχνά απογοητευόμαστε, γιατί το πρόσωπο στο οποίο μιλήσαμε, αποδείχτηκε ανάξιο της εμπιστοσύνης μας, καθώς το πολύτιμο μυστικό μας, διέρρευσε.

    Τα τρία ζώδια που δεν μπορούν να κρατήσουν μυστικό

    Τοξότης

    Καλό είναι μερικά πράγματα να μην τα λες σε έναν Τοξότη. Πάνω στον ενθουσιασμό του και την παρόρμηση της στιγμής μπορεί να πει κάτι που του έχεις εμπιστευτεί και τότε να νιώσεις πολύ άσχημα και απογοήτευση. Ο Τοξότης διακατέχεται από μια ελευθερία που ένα μυστικό θα τον κάνει να νιώσεις λες και τον έχεις δέσει με αλυσίδες. Ο αυθορμητισμός του είναι λίγο επικίνδυνος…Δώσε προσοχή τι του λες!

    Δίδυμος

    Ενα τόσο επικοινωνιακό ζώδιο είναι λογικό να μην μπορεί να κρατήσει ένα μυστικό. Οι πιθανότητες να μάθει κάποιο μυστικό από τους άλλους είναι πάρα πολλές καθώς μιλάει συνεχώς με πολύ κόσμο, αλλά οι πιθανότητες να το κρατήσει κρυφό είναι ελάχιστες. Στον Δίδυμο αρέσει το κουτσομπολιό και δυστυχώς πρέπει να προσέχεις όσα του λες.

    Παρθένος

    Αυτό το ζώδιο του αρέσει να ανακατεύεται στις ζωές των άλλων. Αν πρόκειται να σε βοηθήσει με έναν προβληματισμό σου, πρέπει να γίνει με τον δικό του τρόπο. Κι αν κάνεις το λάθος να μην ακολουθήσεις το σχέδιο του, να είσαι σίγουρη ότι θα πει όπου μπορεί το πόσο λάθος χειρίστηκες τα πράγματα. Αυτό περιλαμβάνει και μυστικά που ήταν αναγκαία να του εμπιστευτείς.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ