Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, 2021
More

  Τα 3 ζώδια που ξοδεύουν τα πιο πολλά λεφτά

  Ίσως να έχει τύχει και σε σένα να βρεθείτε με κάποια φίλη σου και να σου λέει πόσες αγορές έχει κάνει τώρα τελευταία, σε σημείο που να αναρωτιέσαι “Μα πώς τα καταφέρνει οικονομικά;”. Δεν το λες ευθέως, αλλά κάνεις τις πράξεις με το μυαλό σου, υπολογίζεις το μισθό που παίρνει, αφαιρείς το ενοίκιο, αφαιρείς και τα εισιτήρια για Ευρώπη που πήγε μια εβδομάδα, συν κάτι ακριβούτσικα καλλυντικά που αγόρασε τελευταία και δεν σου βγαίνουν με τίποτα. Κάτι δεν κολλάει. Δεν είχαμε καν εκπτώσεις! Εν τω μεταξύ, εσύ που κάνεις πολύ πιο λιτή ζωή, η τσέπη σου μετά βίας μπορεί να αντέξει αυτό το σπέσιαλ παγωτό “με απ’ όλα” που καταβροχθίζει η φίλη σου.

  Γιατί άραγε μερικοί άνθρωποι ξοδεύουν λες και είναι η τελευταία τους μέρα πάνω στη γη, ενώ κάποιοι άλλοι είναι τόσο σφιχτοί; Ίσως το ζώδιο τους μπορεί να μας διαφωτίσει. Παρακάτω, θα διαβάσεις ποια είναι τα ζώδια που τα λεφτά εξανεμίζονται από τα χέρια τους, αμέσως μόλις τα αποκτήσουν.

  ΖΥΓΟΣ
  Οι Ζυγοί ζουν πράγματι σαν η κάθε μέρα να είναι η τελευταία που τα καταστήματα είναι ανοιχτά. Αυτό το ντελικάτο αέρινο ζώδιο φροντίζει πάντα να είναι σικ και καλαίσθητο, αναδεικνύοντας με χάρη τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Οι Ζυγοί κυριαρχούνται από τον πλανήτη της ομορφιάς, την Αφροδίτη, και αναγνωρίζουν αμέσως την ποιότητα όταν τη δουν, ενώ δεν έχουν πρόβλημα να γίνουν σπάταλοι για να αποκτήσουν κάτι το οποίο πρόκειται να διαρκέσει. Απλώς, το αδύναμο σημείο τους είναι ότι κάνουν αρκετές από αυτές τις “καλές επενδύσεις”. Γενικά, αυτά τα τόσο ειρηνικά άτομα μπορούν να ζουν πολύ επικίνδυνα σε ότι αφορά τις ταμειακές τους ροές. Η καταναλωτική τους φιλοσοφία μάλλον συνοψίζεται στο μότο “Πρέπει να ξοδέψεις χρήματα για να βγάλεις χρήματα”!

  ΙΧΘΥΕΣ
  Οι Ιχθύες κυνηγούν κάθε στιγμή της ζωής τους μια παροδική και φευγαλέα “ανύψωση”, ενώ πάντα αναζητούν εμπειρίες που να έχουν ουσία. Νιώθουν περισσότερο από τον καθένα πόσο δύσκολη είναι η ζωή και μερικές φορές η πιο εύκολη λύση για μια κακή μέρα είναι η “καταναλωτική θεραπεία”. Οι Ιχθύες γενικά ενθουσιάζονται, τόσο με τις αξίες τους όσο και με τα υπάρχοντά τους και, αν δεν προσεκτικοί, μπορούν κυριολεκτικά να εξανεμίσουν το περιεχόμενο του λογαριασμού τους, χωρίς να το παρατηρήσουν καν. Επειδή ανήκουν στα μεταβλητά ζώδια, τους αρέσει να αλλάζουν συχνά τα πράγματα και ως εκ τούτου οι επενδύσεις που κάνουν αυτήν την εβδομάδα, μπορεί να μην έχουν νόημα την επόμενη. “Γιατί αγόρασα αυτό το μηχάνημα γυμναστικής που έχω στον διάδρομο; Εεε, να ξέρεις, μου φάνηκε καλή ιδέα”.

  ΤΟΞΟΤΗΣ
  Ο Τοξότης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο απόλυτος ονειροπόλος του ζωδιακού. Αυτό το πύρινο, παθιασμένο ζώδιο κυβερνάται από τον πλανήτη της επέκτασης, τον Δία. Κι επειδή γενικά είναι άφοβος, δεν θα σκεφτεί δεύτερη φορά το να κλείσει ένα ταξίδι για τον εαυτό του π.χ. στη Νορβηγία. Παρέες θα κάνει εκεί που θα πάει. Δεν τον απασχολεί αυτό. Ούτε θα διστάσει να δοκιμάσει όλα τα γλυκά που σερβίρονται σε ένα πανάκριβο εστιατόριο. Αφού τα ήθελε! Πάντως, παρά τις υπερβολές και τις φαντασιώσεις του, αυτό το ζώδιο έχει αρκετά κρατήματα. Η οικονομική ασφάλεια είναι πάντα προτεραιότητα για έναν Τοξότη. Και αυτός είναι ένας από τους λόγους που τον κάνει φιλόδοξο. Του αρέσει να κερδίζει χρήματα για να μπορεί να τα ξοδέψει!

  Share

  Latest Updates

  Ειδήσεις

  Ζωδια

  Τα 4 ζώδια που υπολογίζουν κάθε τους κίνηση!

  Μερικοί άνθρωποι είναι από τη φύση τους ξένοιαστοι και χαλαροί και δεν σκέφτονται πολύ...

  Αυτά είναι τα πιο ιδιότροπα ζώδια που θα συναντήσεις ποτέ

  Είναι ζώδια παράξενα, ιδιόρρυθμα, δύσκολα, με απαιτήσεις τόσο από τους άλλους, όσο και από...

  Πώς ορίζει το κάθε ζώδιο το καλό σεξ

  Πόσο σημαντικό είναι το σεξ για κάθε ζώδιο, αλλά και τι προτιμά ο καθένας...

  Ποια επαγγέλματα ταιριάζουν στα ζώδια στατιστικά

  Σε ποιες δουλειές είναι καλύτεροι οι Κριοί; Πού τα καταφέρνουν περισσότερο οι Καρκίνοι; Και...

  Gossip News

  Όλες οι ειδήσεις από την Ελληνική και διεθνή showbiz. Φωτογραφίες, βίντεο, επικαιρότητα, ψυχαγωγία.