Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021
More

  Τα 4 πιο άτυχα ζώδια στον έρωτα

  Τα 4 πιο άτυχα ζώδια στον έρωτα


  Οέρωτας και οι σχέσεις δεν είναι εύκολες υποθέσεις και ορισμένα ζώδια το γνωρίζουν πολύ καλά.

  Είναι εκείνα τα ζώδια που μπορεί να κάνουν σχέσεις, αλλά καταλήγουν να πιστεύουν πως ερωτεύονται τους λάθος ανθρώπους. Εάν το πιστεύετε και εσείς, τότε πιθανότατα ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια.

  Καρκίνος

  Οι Καρκίνοι, μπορεί να είναι γεννημένοι για γάμο, ωστόσο, όταν γνωρίζουν κάποιον πιστεύουν ότι βρήκαν τον ένα και μοναδικό. Αυτό τους κάνει αν ρισκάρουν τα πάντα και να δίνουν χωρίς σταματημό. Όταν το ροζ συννεφάκι σκάσει, τότε πέφτουν στα πατώματα, γι’ αυτό και θέλουν χρόνο για να ξεπεράσουν τον χωρισμό τους. Γενικά, πάντως, σκέφτονται πως είναι αρκετά άτυχοι σε αυτόν τον τομέα.

  Παρθένος

  Η σχέση για τους Παρθένους, που λέγεται ότι ερωτεύονται μια φορά στη ζωή τους, είναι μια περίεργη υπόθεση. Όταν ερωτευτούν και τελικά χωρίσουν, είναι δύσκολο να ανοίξουν ξανά την καρδιά τους και να παραδοθούν ξανά στον έρωτα. Πιστεύουν πως μέχρι να βρουν την επόμενη αγάπη, θα πρέπει να συναντηθούν με ανθρώπους που δεν επιθυμούν και τόσο πολύ.

  Αιγόκερως

  Ο Αιγόκερως είναι αρκετά σοβαρός και θέλει τον έρωτα να του χτυπήσει την πόρτα, όταν εκείνος θεωρεί ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Εάν έρθει σε λάθος timing, τότε δεν πολυασχολείται. Εκτός, αυτού ψάχνουν και τον άνθρωπο που έχει τα στανταρντ που έχει στο μυαλό του.

  Ιχθύς

  Ο Ιχθύς έχει το εξής “κακό”: Βλέπει το ταίρι του μέσα από ένα φίλτρο καλοσύνης, από το οποίο δεν περνούν τα αρνητικά χαρακτηριστικά του. Ευτυχώς, όταν τα δουν και καταλάβουν ότι δεν ταιριάζουν, δεν ζουν έντονα το δράμα του χωρισμού.

  Share

  Latest Updates

  Ειδήσεις

  Ζωδια

  Αυτές είναι οι 12 πεθερές του ζωδιακού!

  Κάθε ζώδιο και τα θετικά του και τα αρνητικά του, κάθε άνθρωπος και ένας...

  Οι υποχόνδριοι του ζωδιακού κύκλου

  Υποχόνδριος θεωρείται κάποιος που ανησυχεί πάρα πολύ για την υγεία του, ακόμα και όταν...

  Ζώδια: Τι φέρνει το καλοκαίρι στα ερωτικά σας

  Τι φέρνει το καλοκαίρι στα ερωτικά σας   Κριός Με την επιρροή του Δία στον Υδροχόο αυτή...

  Τα 3 ζώδια που δεν κρατούν μυστικά

  Όλοι μας έχουμε μικρά ή και μεγάλα μυστικά. Τα μυστικά αυτά, καμιά φορά θέλουμε...

  Gossip

  Όλες οι ειδήσεις από την Ελληνική και διεθνή showbiz. Φωτογραφίες, βίντεο, επικαιρότητα, ψυχαγωγία.