Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Τα 5 γυναικεία λάθη μέσα στη σχέση

    Τα 5 γυναικεία λάθη μέσα στη σχέση

    Αποφύγετε τις «παγίδες» μέσα σε μια ερωτική σχέση και κρατήστε ζωντανή τη σχέση σας. Γυναίκες και άντρες κάνουν λάθη, ακόμα και αν δεν το παραδέχονται, αφού «ουδείς αναμάρτητος». Όμως καμία σχέση δεν είναι τέλεια και πάντα μπορεί μια κίνηση… να «ξεχειλίσει» το ποτήρι! Οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε τα πιο συνηθισμένα λάθη στις σχέσεις και να κοιτάξετε λίγο πιο βαθιά μέσα σας…

    Όταν η σχέση «παγιδεύει» τις γυναίκες…

    Μην «κολλάτε» πάνω του συνέχεια!
    Πολλές φορές ο έρωτας σε μια σχέση ή η ζήλια μπορεί να κάνει μια γυναίκα να φερθεί εντελώς κτητικά. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να κρατάτε την ισορροπία, όχι στα συναισθήματά αλλά στις πράξεις σας. Δεν χρειάζεται να τον παίρνετε τηλέφωνο κάθε μια ώρα, καθώς οι περισσότεροι θα το δουν ως μια κίνηση απελπισίας. Προωθήστε το δυναμικό και ανεξάρτητο χαρακτήρα σας, αφήστε του χώρο να αναπνεύσει και στο τέλος θα δικαιωθείτε!

    Δεχθείτε το σύντροφό σας, όπως ακριβώς είναι
    Μερικές γυναίκες προσπαθούν να αλλάξουν το σύντροφό τους… λάθος! Αν δεν τον αποδεχθείτε, όπως είναι, μπορεί να χαλάσετε τη σχέση σας! Για παράδειγμα, αν ένας άντρας δεν θέλει να μιλήσει για τα συναισθήματά του, μην τον πιέζετε. Οι περισσότεροι δείχνουν την αγάπη τους πρακτικά και όχι με τα λόγια. Για αυτό προσπαθήστε να δείτε τα συναισθήματά τους από μια διαφορετική οπτική γωνία.

    Δείτε πιο χαλαρά το ζήτημα του γάμου
    Εάν έχετε μια μακροχρόνια σχέση, λογικό είναι σκέφτεστε το γάμο μετά από κάποιο διάστημα, αφού αποτελεί το επόμενο βήμα. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να είστε πιεστικές με τον σύντροφό σας και να του θέτετε χρονικά περιθώρια. Κάτι τέτοιο μπορεί να τρομάξει έναν άντρα. Αντίθετα, κάντε μια χαλαρή συζήτηση γύρω από το θέμα για να δείτε τη γνώμη του συντρόφου σας… Άλλωστε, ένας πετυχημένος γάμος δεν γίνεται με το ζόρι!

    Αποφεύγετε να ρωτάτε για τις πρώην του
    Όλοι δικαιούνται να κάνουν μια ή δυο ερωτήσεις σχετικά με τις πρώην των συντρόφων τους. Όμως, η εμμονή με το παρελθόν μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση. Αν ρωτάτε διαρκώς για τις προηγούμενες συντρόφους του θα του δώσετε να καταλάβει ότι είστε ανασφαλείς. Σε κανέναν δεν αρέσουν οι άνθρωποι χωρίς αυτοπεποίθηση. Αφήστε πέρα τις ερωτήσεις και αφεθείτε…

    Να είστε περιποιημένες όσο περισσότερο μπορείτε
    Ακόμα και αν έχετε μια σχέση για πολλά χρόνια, καλό είναι να μην παραμελείτε τον εαυτό σας και να προσπαθείτε να είστε ελκυστικές! Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι κάθε στιγμή θα πρέπει να είστε τέλειες από πάνω μέχρι κάτω. Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να είστε άνετα ντυμένες, αλλά ταυτόχρονα να έχετε ένα ελαφρύ μακιγιάζ και να φοράτε ρούχα με στυλ. Πετάξτε όσα από αυτά έχουν ξεχαστεί στην ντουλάπα σας.

    Πηγή: healthpro.gr

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ