Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τα δάκρυα της Ashlyn Whimpey έγιναν viral και αυτοτρολάρεται για τα meme

    Απέμεναν λιγότερο από δύο λεπτά πριν από τη λήξη του τουρνουά μπάσκετ ανάμεσα σε Utah State και Missouri. Η διαφορά ήταν στους 12 πόντους. Οι κάμερες εστίασαν στην Ashlyn Whimpey. Η γλυκιά μαζορέτα των Utah State δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

    Το στιγμιότυπο με την Ashlyn Whimpey δεν άργησε να γίνει viral στα social media, με πολλούς να επικρίνουν το περιστατικό. Η γλυκιά μαζορέτα ζούσε πραγματικά τη στιγμή και παρακολουθούσε δακρυσμένη. Το σκορ είχε διαμορφωθεί σε 61 – 74 μετά τις βολές για την ομάδα του Missouri.

    Ο αγώνας θα έληγε με την ήττα των Utah State με 76-65 από το Missouri στον πρώτο γύρο του τουρνουά. Αρκετοί ήταν εκείνοι που αισθάνθηκαν άσχημα με το γεγονός πως εστίασαν για αρκετή ώρα στη λυπημένη Ashlyn Whimpey.

    Το αυτοτρολάρισμα της Ashlyn Whimpey

    Η εικόνα της μαζορέτας των Utah State δεν άργησε να γίνει και meme στο διαδίκτυο. Η ίδια αντιμετώπησε με χιούμορ το περιστατικό και αποφάσισε να διακωμωδήσει το περιστατικό στα social media. «Η φορά που ήμουν τόσο λυπημένη να ζητωκραυγάσω στο τελευταίο μου παιχνίδι» σημείωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε «και τώρα ένα meme».

    @ashwhimp and now i’m a meme 💀🫡 #usucheerleader #marchmadness #cryingcheerleader #aggies #fyp ♬ World’s Smallest Violin – AJR

    Με την εικόνα της να κάνει τον γύρο του κόσμου, η Ashlyn Whimpey δεν θα μπορούσε να μην έχει και την υποστήριξη του γκαρντ της ομάδας Sean Bairstow. Αργότερα έγινε γνωστό πως η Ashlyn Whimpey είναι σύντροφος του παίκτη των Utah State.

    Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
    in.gr

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ