Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Τα «καρφιά» της Ιρίνα Σάικ για τον Ρονάλντο: «Δεν είναι άντρας, αλλά αγόρι»

    irina_ronaldo

    [quote font=”tahoma” font_size=”18″ color=”#4f4f4f” arrow=”yes” align=”left”]Μίλησε στο ισπανικό περιοδικό «Hola»[/quote]

    Η πανέμορφη Ρωσίδα τοπ μόντελ άφησε πολλά υποννοούμενα για τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, τόσο για την ωριμότητά του, όσο και για τις απιστίες του

    Για τη σχέση της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και για τον χωρισμό τους μίλησε στο ισπανικό περιοδικό «Hola» η Ιρίνα Σάικ.

    Η πανέμορφη Ρωσίδα τοπ μόντελ άφησε πολλά υποννοούμενα για τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, τόσο για την ωριμότητά του, όσο και για την… μονογαμική του διάθεση.

    [ad id=”6783″]

    Όπως τόνισε η Ιρίνα «ο ιδανικός άνδρας για μένα είναι πιστός, ειλικρινής και τζέντλεμαν που ξέρει πώς να συμπεριφέρεται σε γυναίκες. Δεν πιστεύω σε άνδρες που μας κάνουν να αισθανόμαστε δυστυχισμένες, επειδή αυτοί δεν είναι άνδρες αλλά αγόρια. Πίστεψα πως είχα βρει τον ιδανικό άντρα αλλά αποδείχτηκε πως κάτι τέτοιο δεν ίσχυε”.

    Και για να το εμπεδώσουν οι αναγνώστες πρόσθεσε: «Νομίζω ότι μία γυναίκα αισθάνεται άσχημη όταν έχει τον λάθος άντρα στο πλευρό της. Εγώ ένιωσα άσχημη και ανασφαλής».

    Η πρώην του Κριστιάνο Ρονάλντο άφησε να εννοηθεί ότι ο Πορτογάλος δεν ήταν και πολύ πιστός, κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο για την απόφαση να χωρίσουν: «Οι σχέσεις είναι δύσκολο πράγματα οπότε πρέπει να ξέρεις τί είδους άντρα θέλεις στο πλευρό σου και ποιες αξίες θεωρεί εκείνος σημαντικές για τη ζωή του. Εάν είσαι με κάποιον αυτό γίνεται επειδή τραβάτε τον ίδιο δρόμο και ψάχνετε και οι δύο για τα ίδια πράγματα. Και οι δύο θα πρέπει να αντιλαμβάνονται με τον ίδιο τρόπο τη σχέση τους και να δίνουν την ίδια ενέργεια σε μία μονογαμική σχέση».

    Βέβαια η Ιρίνα δεν είπε λέξη για την… παραλίγο πεθερά της και τον ρόλο που έπαιξε στον χωρισμό του… κανακάρη της με το τοπ μόντελ.

    [ad id=”5586″]

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ