Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Τα μεγάλα της σχέδια για την επόμενη D23 απόκαλύπτει η Disney

    Η Disney αποκάλυψε ότι η “D23: The Ultimate Disney Fan Event” θα είναι μια επεκτεινόμενη εκδοχή της επίσημης έκθεσης, η οποία θα λάβει χώρα στο Άναχαϊμ της Καλιφόρνια από τις 9 έως τις 11 Αυγούστου του 2024.

    Αν και δεν μοιράστηκε περαιτέρω πληροφορίες για το επερχόμενο event, αποκάλυψε ότι θα είναι “μια μοναδική εμπειρία με θεαματικά shows, νέες τοποθεσίες και πολλαπλές μέρες διασκέδασης που θα συγκεντρώσουν τον καταπληκτικό κόσμο της Disney”. Και ναι, μέσα στα αυτά θα περιλαμβάνονται μεγάλες ανακοινώσεις, trailers και άλλα πολλά από τις Disney, Pixar, Marvel, Star Wars κ.α.

    Τα μεγάλα της σχέδια για την επόμενη D23 απόκαλύπτει η Disney

    Η D23 θα ξεκινήσει σε μια γιορτή στο Disneyland Resort στις 8 Αυγούστου και θα συνεχιστεί στο Anaheim Convention Center όπου θα στεγαστεί η έκθεση για τις παραπάνω ημερομηνίες. Η “διασκέδαση”, ωστόσο, “θα επεκταθεί και το βράδυ στο Honda Center – το μεγαλύτερο σπίτι των κορυφαίων shows”. Όσοι παρευρεθούν θα πρέπει να πάνε και στον αγώνα στο Angel Stadium της 4ης Αυγούστου, όπου εκτός από τους Αναχάιμ Έιντζελς και τους Νιου Γιορκ Μετς, θα απολαύσουν και έναν ειδικό αγώνα με θέμα την Disney. Τα εισιτήρια θα ξεκινήσουν να πουλιούνται από την άνοιξη που μας έρχεται, και παραπάνω πληροφορίες θα διατεθούν αργότερα μέσα στο έτος.

    Γενικά η D23 είναι η έκθεση για τα μεγαλύτερα νέα από τα στούντιο της εταιρείας. Πέρυσι είχαμε μάθει για τις ταινίες “Inside Out 2”, “Wish” και “Elio”, τα παιχνίδια “Captain America”, “Black Panther” και “Disney Illusion Island”, ενώ είχαμε δει trailer από την τρίτη σεζόν του “The Mandalorian” και το “Secret Invasion”. Φέτος, το event περιορίστηκε περισσότερο στα θεματικά πάρκα, ανακοινώνοντας τις νέες τοποθεσίες των “Encanto”, “Indiana Jones”, και “Journey of Water”, η οποία εμπνέεται από την Moana και την ομότιτλη ταινία της.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ