Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024
More

    Τα νέα δεδομένα στη συνεργασία Νίκου Κοκλώνη – Open – Ποιοι διαμορφώνουν το νέο πρόγραμμα ;

    Τα νεύρα τεντωμένα, οι ισορροπίες σε λεπτό σκοινί, υποχωρήσεις τακτικής και αντεπιθέσεις της τελευταίας στιγμής. Το μεταγραφικό τοπίο του φετινού καλοκαιριού στη μικρή οθόνη μόνο ειδυλλιακό δεν είναι και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει που τελικά θα κάτσει η «μπίλια» πριν στελέχη και τηλεαστέρες αναχωρήσουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
    Νέα δεδομένα σαφώς πιο ευοίωνα προκύπτουν για τη συνέχιση της συνεργασίας του Νίκου Κοκλώνη με το Open αν και υπάρχουν ακόμη πολλές δυσκολίες να ξεπεραστούν. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι δύο πλευρές έχουν μετακινηθεί από το «σημείο μηδέν» των προηγούμενων εβδομάδων και τώρα αρχίζουν να διαφαίνονται σημάδια εκτόνωσης της κρίσης μεταξύ των δύο πλευρών.
    Το κλίμα στη συνάντηση μεταξύ του Νίκου Κοκλώνη και στελεχών της Barking Well Media με εκπροσώπους της ιδιοκτησίας του Open που σύμφωνα με πληροφορίες πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης ήταν βελτιωμένο. Η πλευρά της εταιρίας παραγωγής προσήλθε στη συνάντηση με νέο αναθεωρημένο budget για τη σεζόν ’24 – ’25 σαφώς πιο σφιχτό σε σχέση τα προηγούμενα που είχαν κατατεθεί.
    Το πλάνο προβλέπει σε πρώτη φάση την διατήρηση κάποιων ζωντανών ψυχαγωγικών εκπομπών και όχι μεγαλεπήβολων σχεδίων για το prime time τουλάχιστον για το πρώτο μισό της νέας σεζόν.
    Ένας πρώτος σχεδιασμός θέλει το Open να διαθέτει την πρωινή του ψυχαγωγική εκπομπή από τη νέα χρονιά καθώς και μεσημεριανό κοινωνικό μαγκαζίνο, το οποίο θα παρουσιάζει η Τατιάνα Στεφανίδου. Επίσης θα υπάρχουν δύο ψυχαγωγικές εκπομπές το Σαββατοκύριακο.
    Το βραδινό πρόγραμμα θα έχει κυρίως ξένες ταινίες και σειρές, ενώ υπάρχει η σκέψη να αγοραστεί νέα τούρκικη σειρά για προβολή πριν ή μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
    Φαίνεται πως το πλάνο των ριάλιτι («Fame Story», «Trap Star» κτλ) μπαίνει στην παρούσα φάση στο «ψυγείο» και θα επανεξεταστεί αργότερα. Οριστική συμφωνία δεν υπάρχει ωστόσο και καθώς οι ψυχαγωγικές εκπομπές ολοκληρώνονται όλες μέχρι τις 30 Ιουνίου στόχος είναι να υπάρξει άμεση ενημέρωση του προσωπικού για το τι μέλλει γενέσθαι.
    Πηγή: reader

    Source link

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ