Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Τα “Nurse Jackie” και “Weeds” ετοιμάζουν sequel σειρές

    Τα "Nurse Jackie" και "Weeds" ετοιμάζουν sequel σειρές

    Δύο από τις γνωστές και μεγάλες του σειρές σκοπεύει να ‘ξαναζωντανέψει’ το Showtime.

    Ο λόγος για τα “Nurse Jackie” και “Weeds”, τα οποία, σύμφωνα με το Deadline, αναμένονται να αποκτήσουν sequel στο κανάλι. Οι σειρές θα φτάσουν από τον πρώην πρόεδρο του καναλιού, Robert Greenblatt, και την Lionsgate Television, με τις πρωταγωνίστριες Edie Falco και Mary-Louise Parker να επιστρέφουν τόσο στους ρόλους που τις έκαναν γνωστές, όσο και στην εκτελεστική παραγωγή. Προς το παρόν, δεν ξέρουμε ποια άλλα μέλη των cast θα επιστρέψουν, καθώς οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα.

    Το νέο “Nurse Jackie” θα γραφτεί από τους Abe Sylvia και Liz Flahive, οι οποίοι θα είναι και εκτελεστικοί παραγωγοί. Οι δυο τους κατείχαν τις ίδιες θέσεις και στην αρχική σειρά, αλλά ακόμα δεν είναι γνωστή η ιστορία που θα δούμε. Από την άλλη, το νέο “Weeds” θα έχει ως σεναριογράφο και εκτελεστικό παραγωγό τον Christian Torpe, γνωστό μέσα από τη Δανέζικη σειρά “Rita”, ενώ θα δούμε την Nancy (Parker) να έχει μετακομίσει στην Κοπεγχάγη.

    Το “Nurse Jackie” περιστρεφόταν στην νοσοκόμα Jackie Peyton (Falco), καθώς προσπαθούσε να ισορροπίσει την επαγγελματική και την προσωπική της ζωή με την εξάρτησή της στα χάπια. Η σειρά προβλήθηκε από το 2009 έως το 2015 – για επτά σεζόν συνολικά, και εκτός της προαναφερόμενης, άλλοι πρωταγωνιστές ήταν οι Merritt Wever ως Zoey Barkow, Paul Schulze ως Eddie Walzer, Dominic Fumusa ως Kevin Peyton, Ruby Jerins ως Grace Peyton, Stephen Wallem ως Thor Lundgren, Anna Deavere Smith ως Gloria Akalitus και Peter Facinelli ως Dr. Fitch Cooper. Δημιουργοί ήταν οι Liz Brixius, Linda Wallem και Evan Dunksy, οι οποίοι ήταν και εκτελεστικοί παραγωγοί με τους Caryn Mandabach και John Melfi. Η σειρά έχει λάβει πέντε βραβεία Emmy, μεταξύ άλλων και αυτά του Α’ και Β’ Γυναικείου Ρόλου για τις Falco και Wever, αντίστοιχα.
    To “Weeds” έτρεξε για οχτώ σεζόν και επικεντρωνόταν στη χήρα Nancy Botwin, η οποία για να μπορέσει να συντηρήσει τα παιδιά της, Silas και Shane, αποφασίζει να πουλήσει μαριχουάνα στους κατοίκους των προαστίων όπου ζει. Εκτός της Parker, πρωταγωνιστούσαν οι Hunter Parrish, Alexander Gould, Justin Kirk, Kevin Nealon, Elizabeth Perkins, Andy Milder, Allie Grant, Tonye Patano και Romany Malco. Η σειρά ήταν υποψήφια για αρκετά βραβεία, ενώ η Parker κέρδισε την Χρυσή Σφαίρα Α’ Γυναικείου Ρόλου το 2005. Δημιουργός ήταν η Jenji Kohan. Την πιθανότητα της συνέχειας την μάθαμε από το 2019. Μάλιστα τότε λεγόταν ότι θα βλέπαμε την οικογένεια Botwin που προσπαθεί να τα βγάλει πέρα σε μια αμερική που έχει νομινοποιήσει την μαριχουάνα.

    Το Showtime έκοψε πρόσφατα τα “Let the Right One In” και “American Gigolo” και έδωσε το πράσινο φως στην δημιουργία spin-off για τα “Dexter” και “Billions”. Στο ίδιο κανάλι θα δούμε και την τηλεοπτική μεταφορά του “Gattaca”, ενώ μια από τις καλύτερες σειρές του είναι το “Yellowjackets”, του οποίου η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν ήταν η καλύτερη που έχει δει το κανάλι τα τελευταία δέκα χρόνια.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Απρίλιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ