Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Τα παίζει όλα για όλα η Microsoft με τα Windows 10

    Windows 10

    Αυριο, η Microsoft θα κάνει το μεγαλύτερο βήμα στην ιστορία της. Θα παρουσιάσει τα Windows 10 και θα προσπαθήσει να ξανακερδίσει το κοινό της που μετά τα Windows 8, έμεινε παγωμένο και κολλημένο στα Windows 7, μη μπορώντας να συνεργαστεί με το νέο λειτουργικό.

    Η Mircosoft, με τα Windows 10 θα προσπαθήσει να κάνει την τέλεια μίξη των αγαπημένων Windows 7 και των Windows 8, σε ένα λειτουργικό σύστημα που θα αντιδρά σωστά, τόσο σε τάμπλετ και οθόνες αφής όσο και σε σταθερούς υπολογιστές.

    Οι βασικές αλλαγές στην αλληλεπίδραση με το χρήστη εντοπίζονται στην επαναφορά του κουμπιού start/έναρξη στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνη και στην επανεμφάνιση της κλασσικής μπάρας με όλες τις πληροφορίες για προγράμματα που τρέχουν κλπ.

    Ωστόσο, στα Windows 10 έρχονται και τα βοηθήματα από το μέλλον, όπως η ψηφιακή βοηθός Cortana, οι φωνητικές εντολές και πολλά άλλα και ενδιαφέροντα.

     

    Η αποστολή ήταν η δημιουργία ενός λειτουργικού που θα «ενώσει» όλες τις συσκευές (σταθερούς υπολογιστές, φορητούς, τάμπλετ και κινητά τηλέφωνα) και θα δημιουργήσει μία ευχάριστη εμπειρία χρήσης για όλους.

    Τελικός στόχος, η ενσωμάτωση του νέου λειτουργικού στα δίκτυα των επιχειρήσεων, όπου η Microsoft έχει δεχθεί μεγάλο πλήγμα από την επέλαση της Apple.

    Ολες οι ανακοινώσεις θα γίνουν αύριο. Μέχρι τότε, οι κάτοχοι υπολογιστών με Windows 8 και 8.1 θα μείνουν παράλληλα με την απορία γύρω από το αν θα αποκτήσουν ή όχι δωρεάν πρόσβαση στο νέο λειτουργικό. Η απάντηση είναι μάλλον θετική.

    [ad id=”5586″]

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ