Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Τα προσόντα της Lyna Perez διχάζουν κόσμο

    Τα προσόντα της Lyna Perez διχάζουν κόσμο


    Αν η πρόκληση είχε όνομα, θα είχε το δικό της. Γιατί, χωρίς καμιά αμφιβολία, η Lyna Perez έχει πάει την πρόκληση σε άλλο επίπεδο. Άλλωστε, ο λογαριασμός της στο Instagram είναι από τους πιο «καυτούς» και μία βόλτα σε αυτόν, θα σας πείσει.

    Πληθωρικό στήθος, πληθωρικές καμπύλες, πληθωρικοί γλουτοί… Η ίδια γνωρίζει καλά τα δυνατά της σημεία και φροντίζει σε κάθε φωτογραφία της να τα αναδεικνύει.

    Ωστόσο, το μοντέλο δεν είναι γνωστό στα social media μόνο για τις προκλητικές της αναρτήσεις. Αλλά και για τα πληθωρικά της προσόντα, που σε άλλους αποτελούν αντικείμενο θαυμασμού. Και σε άλλους αντικείμενο αρνητικών σχολίων, αφού η Lyna το έχει… παρακάνει με το στήθος της, όπως τονίζουν.

    Τα προσόντα της Lyna Perez διχάζουν κόσμο Τα προσόντα της Lyna Perez διχάζουν κόσμο Τα προσόντα της Lyna Perez διχάζουν κόσμο Τα προσόντα της Lyna Perez διχάζουν κόσμο Τα προσόντα της Lyna Perez διχάζουν κόσμο Τα προσόντα της Lyna Perez διχάζουν κόσμο Τα προσόντα της Lyna Perez διχάζουν κόσμο Τα προσόντα της Lyna Perez διχάζουν κόσμο Τα προσόντα της Lyna Perez διχάζουν κόσμο Τα προσόντα της Lyna Perez διχάζουν κόσμο

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ