Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Τα Slow Horses ‘τρέχουν’ προς την πέμπτη σεζόν

    Τα Slow Horses 'τρέχουν' προς την πέμπτη σεζόν

    Πριν ακόμα παιχτεί η τέταρτη σεζόν του “Slow Horses”, το Apple TV+ δεν χάνει την ευκαιρία του και ανανεώνει την σειρά για ακόμα έναν κύκλο επεισοδίων.

    Βασισμένη στη σειρά μυθιστορημάτων “Slough House” του Βρετανού συγγραφέα Mick Herron, η ιστορία ακολουθεί τον Jackson Lamb, έναν κατάσκοπο της MI5 που καταλήγει στο Slough House, το τμήμα στο οποίο η Υπηρεσία μεταθέτει όσους πράκτορες έχουν προκαλέσει προβλήματα σε αποστολές και θεωρεί πλέον άχρηστους. Η σύνοψη για την πέμπτη σεζόν λέει τα εξής: “Όλοι είναι καχύποπτοι όταν ο σπασίκλας Roddy Ho έχει μια λαμπερή νέα κοπέλα, αλλά όταν μια σειρά από όλο και πιο περίεργα γεγονότα συμβαίνουν σε όλη την πόλη, εναπόκειται στους Slow Horses να βρουν πώς συνδέονται τα πάντα. Σε τελική ανάλυση, ο Jackson Lamb γνωρίζει ότι στον κόσμο της κατασκοπείας, οι ‘Κανόνες του Λονδίνου’ πρέπει πάντα να ισχύουν” (μέσω Variety).

    Ακόμα δεν γνωρίζουμε ούτε πότε θα παιχτεί η τέταρτη σεζόν, ούτε η πέμπτη.

    Ο Gary Oldman αναλαμβάνει τον ρόλο του Jackson Lamb, ενώ άλλοι πρωταγωνιστές είναι οι Jack Lowden ως River Cartwright, Kristin Scott Thomas ως Diana Taverner, Saskia Reeves ως Catherine Standish, Jonathan Pryce ως David Cartwright, Sophie Okonedo ως Ingrid Tearney, Rosalind Eleazar ως Louisa Guy, Christopher Chung ως Roddy Ho, Freddie Fox ως James Webb, Chris Reilly ως Nick Duffy και Samuel West ως Peter Judd MP. Νέες εισαγωγές για την τέταρτη σεζόν θα είναι οι Hugo Weaving, Joanna Scanlan, Ruth Bradley, Tom Brooke και James Callis.

    Η σειρά έλαβε αρχικά εντολή για δώδεκα επεισόδια, τα οποία σύνθεσαν τις δύο πρώτες σεζόν. Η πρώτη σεζόν βασίστηκε στο ομώνυμο πρώτο μυθιστόρημα, ενώ η δεύτερη εξιστορούσε τα γεγονότα του “Dead Lions”. Ανανεώθηκε για τρίτη και τέταρτη σεζόν, οι οποίες βασίζονται στα “Real Tigers” και “Spook Street”, αντίστοιχα, ενώ η πέμπτη μεταφέρει τα γεγονότα του “London Rules”.

    Ο Will Smith γράφει το σενάριο και αναλαμβάνει την εκτέλεση παραγωγής μαζί με τους Jamie Laurenson, Hakan Kousetta, Iain Canning, Emile Sherman, Douglas Urbanski, Gail Mutrux, Julian Stevens και Graham Yost. Ο Adam Randall είναι ο σκηνοθέτης της τέταρτης σεζόν, ενώ άγνωστος παραμένει αυτός της πέμπτης.

    Διαβάστε το review μας για την πρώτη και τη δεύτερη σεζόν και πείτε μας στα σχόλια την δική σας γνώμη. Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ