Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021
More

  Τα τρία ζώδια που όλοι λατρεύουν να μισούν

  Ενώ όλοι μπορούμε να γίνουμε ενοχλητικοί σε διαφορετικές φάσεις της ζωής μας, υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που προκαλούν εκνευρισμό και ενόχληση στους άλλους αρκετά συχνά. Ωστόσο, είναι δύσκολο να τους βγάλουμε από τη ζωή μας, επειδή, παρά το συγκεκριμένο τους ελάττωμα, μας προσφέρουν ασφάλεια, γέλιο και όμορφες στιγμές. Είναι οι άνθρωποι που λατρεύουμε να μισούμε.

  Και μπορεί τα ζωδια να μην καθορίζουν απόλυτα τον χαρακτήρα μας, είναι πολύ πιθανό, όμως, αυτοί οι άνθρωποι να ανήκουν στα παρακάτω:

  Δίδυμοι

  Χαρακτηρίζονται ως οι διπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου. Λέγεται πως δεν κρατούν μυστικά, κοιτούν το συμφέρον τους και εύκολα μπορεί να πουλήσουν τους φίλους τους. Ωστόσο, οι Δίδυμοι μπορεί να φαίνονται αναίσθητοι και συμφεροντολόγοι, αλλά αυτό δεν συμβαίνει επειδή δεν σέβονται τους άλλους.

  Απλώς έχουν πάρα πολλά στο κεφάλι τους. Αναζητούν διαρκώς κάτι νέο, μία περιπέτεια που θα τους εξιτάρει, ενώ είναι ένα από τα πιο ανοιχτόμυαλα ζώδια. Η ικανότητά τους να προσαρμόζονται και να επικοινωνούν με όλους μπορεί να φαίνεται διπροσωπία, αλλά ουσιαστικά πρόκειται για χάρισμα το οποίο καμιά φορά και οι ίδιοι δεν ξέρουν πως να εκμεταλλευτούν.

  Λέων

  Εγωιστές, μεγαλομανείς, ψώνια, είναι μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που θα ακούσεις για έναν Λέοντα. Σαν εικόνα τον έχουμε στο μυαλό μας να περπατά με το κεφάλι ψηλά και να κομπάζει για όσα έχει καταφέρει. Θέλει πάντα να είναι πρώτος και να ξεχωρίζει, γι’ αυτό και θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι λιγάκι ενοχλητικός.

  Παρ’ όλα αυτά, εκείνο που επιθυμεί είναι να μεταλαμπαδεύσει στους άλλους την λαχτάρα του για δημιουργία. Το γενναιόδωρο αυτό ζώδιο θέλει να σε ενθαρρύνει με τα λόγια του, ενώ τον νοιάζει περισσότερο πώς δείχνει στα μάτια σου και ουσιαστικά αναζητά επιβεβαίωση και αγάπη. Δείχνει ένα δυνατό λιοντάρι, αλλά κατά βάθος είναι ένα αγαθό γατάκι που θέλει την προσοχή σου.

  Σκορπιός

  Ο κακός και εκδικητικός τύπος του ζωδιακού κύκλου, κατέχει επάξια τη θέση του στη λίστα των ενοχλητικών και μισητών ζωδίων. Ύπουλος και με δυνατή μνήμη, δεν δείχνει φανερά την ενόχλησή του και ετοιμάζει κρυφά την εκδίκησή του. Θυμώνει εύκολα και προσπαθεί να χειραγωγήσει τους άλλους για να περάσει το δικό του.

  Με βάση όλα τα παραπάνω κανείς δεν αμφισβητεί το γιατί όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού έχουν αρκετούς εχθρούς. Τη συγκεκριμένη συμπεριφορά, όμως, την υιοθετούν μόνο όταν νιώθουν πως απειλούνται οι ίδιοι ή οι αγαπημένοι τους. Από τη στιγμή που θα σε εμπιστευτούν και θα σε νιώσουν κοντά τους, τότε γίνονται άλλοι άνθρωποι. Δοτικοί, αστείοι, γεμάτη αγάπη και κατανόηση. Το μόνο που χρειάζονται είναι λίγος χρόνος για να ρίξουν τις άμυνές τους και έπειτα θα δεις έναν Σκορπιό που δύσκολα θα αναγνωρίσεις.

  Share

  Latest Updates

  Ειδήσεις

  Ζωδια

  Αυτά είναι τα πιο ιδιότροπα ζώδια που θα συναντήσεις ποτέ

  Είναι ζώδια παράξενα, ιδιόρρυθμα, δύσκολα, με απαιτήσεις τόσο από τους άλλους, όσο και από...

  Πώς ορίζει το κάθε ζώδιο το καλό σεξ

  Πόσο σημαντικό είναι το σεξ για κάθε ζώδιο, αλλά και τι προτιμά ο καθένας...

  Τα 3 ζώδια που ξοδεύουν τα πιο πολλά λεφτά

  Ίσως να έχει τύχει και σε σένα να βρεθείτε με κάποια φίλη σου και...

  Ποια επαγγέλματα ταιριάζουν στα ζώδια στατιστικά

  Σε ποιες δουλειές είναι καλύτεροι οι Κριοί; Πού τα καταφέρνουν περισσότερο οι Καρκίνοι; Και...

  Gossip News

  Όλες οι ειδήσεις από την Ελληνική και διεθνή showbiz. Φωτογραφίες, βίντεο, επικαιρότητα, ψυχαγωγία.