Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Τα τρία ζώδια που θα μείνουν στο… ράφι

    Τα τρία ζώδια που θα μείνουν στο… ράφι

    Το κεφάλαιο σχέσεις είναι εντελώς διαφορετικό σε κάθε ζώδιο

    Υπάρχουν κάποια ζώδια που “ψοφάνε” να βάλουν κουλούρα, άλλα που είναι πιο κουλ και άλλα που δεν συμβιβάζονται με κάτι λιγότερο από αυτό που έχουν στο μυαλό τους.

    Συγκεκριμένα τρία ζώδια αρνούνται να δεχθούν να κάνουν σχέση με κάποιον “μέτριο” για τα δικά τους δεδομένα, προτιμώντας να ζήσουν ελεύθερα πουλιά, απολαμβάνοντας τη ζωή.

    Λέων

    Το λιοντάρι είναι το ζώδιο του φαίνεσθαι, χαρακτηριστικό ολοφάνερο και στις σχέσεις του. Θέλει ο σύντροφός του να έχει “όνομα” και φυσικά περιουσία, καθώς με αυτόν τον τρόπο αισθάνεται καλύτερα και μεγαλύτερη ασφάλεια.

    Ζυγός

    Ο Ζυγός με την υψηλή αισθητική θέλει να έχει δίπλα του κάποιον με κύρος. Του αρέσει να θαυμάζει το ταίρι του και να νιώθει περηφάνια γι’ αυτό. Γι’ αυτό και δεν καταδέχεται να συμβιβαστεί.

    Τοξότης

    Από την πλευρά του ο Τοξότης, που είναι επιρρεπής στις παράνομες σχέσεις, επιθυμεί έναν σύντροφο που θα του μάθει πράγματα και καταστάσεις. Ποιος ο λόγος να είναι με κάποιον εάν δεν του προσφέρει γνώση, δεν τον ιντριγκάρει και δεν τον παθιάζει; Προτιμά τη μοναξιά, παρά το “μέτριο”.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ