Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Τα Wombles επιστρέφουν με νέα σειρά

    Τα Wombles επιστρέφουν με νέα σειρά

    Η γνωστή βρετανική σειρά, “The Wombles”, επιστρέφει με ένα μοντέρνο remake που θα γραφτεί από τον Will Davies των “How to Train Your Dragon” και “Lyle, Lyle, Crocodile”.

    Σύμφωνα με το Deadline, η Altitude Television θα φέρει “ένα μοντέρνο remake της αγαπημένης βρετανικής παιδικής σειράς για μια μυστική ομάδα χνουδωτών πλασμάτων που ζουν κάτω από το Wimbledon Common”. Άγνωστο παραμένει το αν η νέα σειρά θα είναι stop-motion όπως η αρχική σειρά του 1973.

    https://www.youtube.com/watch?v=df-glHMond0

    Τα Wombles πρωτοεμφανίστηκαν στα βιβλία της Elisabeth Beresford το 1968. Ήταν πλάσματα που κατοικούσαν σε λαγούμια και βοηθούσαν το περιβάλλον συγκεντρώνοντας και ανακυκλώνοντας σκουπίδια με διάφορους δημιουργικούς τρόπους. Το 1973 δημιουργήθηκε η stop-motion σειρά, με τον Bernard Cribbins, που απεβίωσε το 2022 σε ηλικία 93 ετών να δανείζει την φωνή του σε πολλαπλούς χαρακτήρες, μεταξύ άλλων τους Great Uncle Bulgaria, Orinoco και Tobermory. Η εν λόγω σειρά κράτησε για δύο σεζόν, ενώ το 1996 ήρθε η animated σειρά που εισήγαγε τρεις νέους χαρακτήρες και κράτησε επίσης για μια σεζόν.

    Εκτός από την τηλεόραση, τα Wombles κατέκτησαν και τα charts του Ην. Βασιλείου, με το άλμπουμ τους “Remember You’re A Womble” (1974), να γίνεται μεγάλη επιτυχία στο Top of the Pops.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Φωτογραφία εξωφύλλου: μέσω John Keeble/Getty Images

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ