Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Γιώργος Ταλάντσεβ: «Εμένα μου κάνει τρομερή εντύπωση που δεν ψηφίζεται ο Κωνσταντίνος Βασάλος»

    Ο Γιώργος Ταλάντσεβ, βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά και για τις αγωνιστικές επιτυχίες του Κωνσταντίνου Βασάλου.

    vasalos 1
    Κωνσταντίνος Βασάλος

    «Εμένα μου κάνει τρομερή εντύπωση που δεν ψηφίζεται ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Αυτό όμως που μου κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι για να μιλάς έτσι και να έχεις τέτοια έπαρση, πρέπει να έχεις και κάποιες νίκες, ότι έχεις το πάνω χέρι και μπορείς να εκφέρεις καθαρά την άποψή σου. Εγώ δεν έχω ξαναδεί παίκτη με τόσο χαμηλά στατιστικά να εκφέρει τόσο έντονα την άποψή του.»

    giorgos talantsev
    Γιώργος Ταλάντσεβ

    Η Μπέττυ Μαγγίρα, πήρε τον λόγο και συμπλήρωσε: «Χθες έβλεπα Survivor και τρελάθηκα με το πόσο άστοχος είναι ο Βασάλος. Φτάνει πρώτος στον στόχο και δεν μπορεί να τον πετύχει, αργεί πάρα πολύ.»

    giorgos talantsev1

    Στο τέλος ο Γιώργος Ταλάντσεβ, σχολίασε: «Είναι πρωταθλητής, το ξέρω και το ‘χω παρατηρήσει κι εγώ. Θεωρώ ότι είναι από τους πιο άστοχους παίκτες που έχουν περάσει από το παιχνίδι. Είναι γυμνασμένο παιδί, ωραίος άντρας, ξέρει το ριάλιτι αλλά στον στόχο δεν το βρίσκει».

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ